Sanal Paraların Yeni Yüzü AirDrop Hakkında Tüm Detaylar!

Yazan:

Kripto para borsaları kendilerini geliştirmek için gerekli olan tüm adımları eksiksiz bir şekilde atacaktır. Bitcoin ile yaşanan büyük güven zafiyeti insanları güvenilir bir tercih sunulduğunda onda takılı kalmalarına neden oldu.

Bu durumda kendini konuya dahil etmek isteyen tüm yeni seçeneklerin önünü tıkamaktaydı. Sürekli olarak aynı firmalar üzerinden devam eden dijital para borsaları belirli bir kitleyle hareket etmek zorunda kalır. Bu kesinlikle istenemeyecek bir durumdur, durum böyle ilerledikçe kendisinden daha fazlasını isteyen birçok şirket kolları sıvamış vaziyette.  Diğer yandan bakıldığında gerçek hedefin kullanıcı olduğu baz alınabilir.

Kişiler yeni altcoinleri kullanmak için ekstra bir para ayırmak zorundalardı. Bu nedenle her kişi önüne gelen coini deneyemiyor ve neler yapabileceği hakkında fikir sahibi olamıyordu. Artık bu tarz sorunlar tamamen tarihe karıştı ve gösterilen başarının nerelere varabileceği konusunda kimse net bir düşünceye sahip değil. Böyle bir katılım teşviki herkesin işine gelecektir.

Şirketler isimleri olabildiğince hızlı bir şekilde duyurmak isterler. Şu an kadar genel manada yapılan çalışmalar sitelere ve formlara reklam verme üzerine tasarlanmaktaydı. Bu nedenle hedeflenen kitleye direk ulaşım mükemmel bir tercih olacaktır.

AirDrop birden fazla site ve elektronik para firması tarafından kullanılabilir. Bunun için temel çok sıkı bir takibe de gerek yoktur. Sistem üzerinde kayıtlı olan birçok mecradan faydalanabilir, karşınıza çıkan reklamlardan nasıl bir yol izlemeniz gerektiğini öğrenebilirsiniz.

AirDrop Kullanmak Kullanıcıları Nasıl Etkiler?

AirDrop çıkış yakaladığı mantığı ilk olarak kullanıcısına göre tasarlamış ve diğer yönleri peşinden gelmektedir. Diğer yönde belli başlı firmalar, kullanıcı dahil olmak üzere tüm talep edenler bazı isteklerde bulunur. Örneğin sosyal medya üzerinden reklam, kullanıldığına dair bir yazı paylaşılması gibi. Nadir olsa da bu tarz beklentilerle hareket eden şirketler mevcut. Standart olarak birkaç adımda hesabınıza yeni bir coin katmış olursunuz.

Kripto para borsaları ne kadar Bitcoin ile sarsılsa da her yeni atakta biraz daha güçlenmeye devam ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir