Haberet.com Zirvenin En İyi Haber Portalı seçildi

Yazan:

Haberet’e “Zirvenin En İyi Haber Portalı” ödülü verildi.  3. Uluslararası Zirve Ödülleri’nin sahiplerini bulduğu gecede bir ödül de Haberet‘e geldi.

Cahide Palazzo’da düzenlenen törende geceye katılamayan ve mesajını gönderen Haberet Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın, “Yeni nesil medyanın kalbi artık dijitalde atıyor. Geleneksel medyanın zayıfladığı bir süreçteyiz. Biz de böyle bir dönemde genç bir ekiple bu yatırımı yaptık. Daha 17 Ocak’ta kurulduk 5 ayda iyi bir çıkış yakaladık. Takdir eden oy veren herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Ece Erken, Jess Molho ve Tayyar Işıksaçan’ın sunuculuğuyla gerçekleşen gecede Haberet ilk ödülünü aldı.

EN İYİ HABER PORTALI ÖDÜLÜ HABERET’E

5 aylık yayın hayatının ardından Haberet’e “Zirvenin En İyi Haber Portalı” ödülü layık görüldü.

Ödül, seçim çalışmaları nedeniyle Ankara’da olan Haberet Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın’ın yerine geceye katılan Haberet Haber Müdürü Cuma Obuz ile Haberet Haber Şefi Bahadır Çolak’a verildi.

Geceye katılamayan Buket Aydın, Haberet Haber Müdürü Cuma Obuz aracılığıyla mesajlarını iletti. Buket Aydın mesajında şu ifadelere yer verdi.

“Seçim haftası yoğunluğu nedeniyle yayınlar için Ankara’dayım. Yoksa bu şahane gecede olmayı çok isterdim. Yeni nesil medyanın kalbi artık dijitalde atıyor. Geleneksel medyanın zayıfladığı bir süreçteyiz. Biz de böyle bir dönemde genç bir ekiple bu yatırımı yaptık. Daha 17 Ocak’ta kurulduk 5 ayda iyi bir çıkış yakaladık. Takdir eden oy veren herkese çok teşekkür ediyorum. Bu bizim ilk ödülümüz o yüzden ayrıca kıymetli.”

Gündemi takip et sloganıyla yayın yapan Haberet’te günlük yaşamdan ekonomiye, spordan teknolojiye Türkiye ve dünya gündemindeki en son haberler ve güncel gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir