HSBC ‘Ticaret Finansmanı Hizmetleri’nde Pazar Lideri Seçildi

Yazan:

HSBC, Euromoney tarafından yıllık olarak gerçekleştirilen Ticaret Finansmanı 2019 Anketi’nde globalde ve Orta Doğu’da ‘Ticaret Finansmanı Hizmetleri’nde pazar lideri seçildi.

HSBC, dünyanın önde gelen finans yayın gruplarından Euromoney’nin yıllık olarak gerçekleştirdiği Ticaret Finansmanı 2019 Anketi’nde, globalde üst üste ikinci kez, Orta Doğu bölgesinde ise üst üste üçüncü kez ‘Ticaret Finansmanı Hizmetleri’nde pazar lideri seçildi.

 

HSBC Türkiye Kurumsal Bankacılık ve Yatırım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Yiğit Arslancık anket sonucu ile ilgili yaptığı açıklamada, “HSBC olarak; küresel ağımız sayesinde uluslararası ticaret ve sermaye akışlarının %90’ından fazlasına erişim sağlıyoruz. Bu nedenle, uluslararası sermaye ve ticaret finansmanında müşterilerimiz için değer yaratmak adına çok güçlü bir konuma sahibiz. Müşterilerimizi güçlü bilançomuz ve bütüncül çözümlerimizle desteklemeye, küresel ağımızı kullanarak müşterilerimize fırsatlar sunmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Uluslararası bankacılık sektörü ve finans piyasalarının en prestijli yayınlardan biri olarak kabul gören Euromoney’nin Ticaret Finansmanı Anketi, uluslararası ticaret faaliyetlerinde bulunan 7 binden fazla şirkette yapılan anketin sonuçlarına dayanıyor. Ankette, şirket yetkililerinden ticaret finansmanı hizmetlerinde en çok tercih ettikleri hizmet sağlayıcılarını sıralamaları isteniyor.

 

Daha fazla bilgi için:

HSBC Türkiye, Dicle Atalay (0212) 336 29 10 

Mese İletişim Danışmanlığı, Gizem Ülgür (0212) 245 33 23

 

HSBC Hakkında

Ülkemizde 1990 yılından bu yana faaliyet gösteren HSBC Türkiye; Kurumsal Bankacılık ve Yatırım Bankacılığı, Bireysel Bankacılık ve Birikim Yönetimi alanlarında hizmet sunmaktadır. HSBC Türkiye, şubeleri, telefon bankacılığı, ATM bankacılığı ve dijital bankacılık kanallarıyla müşterilerine finansal çözümler sunmaktadır. Merkezi Londra’da bulunan ve dünyanın en büyük bankacılık ve finans hizmetleri kuruluşlarından biri olan HSBC Grubu; bugün Avrupa, Asya-Pasifik bölgesi, Kuzey ve Güney Amerika, Ortadoğu ve Afrika olmak üzere 66 ülke ve bölgede yaklaşık 3 bin 800 ofisiyle hizmet vermektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir