TOKİ’de yüzde 20 indirim kampanyası yarın başlıyor!

Yazan:

Başbakanlık Toplu konut İdaresi TOKİ başkanı Ergün Turan, borcunu erken kapatıp tapusunu almak isteyen alıcılara yönelik her yıl uygulanan yüzde yirmi indirimin yarın başlayacağını duyurdu.

Başbakanlık Toplu konut İdaresi TOKİ başkanı Ergün Turan, borcunu erken kapatıp tapusunu almak isteyen alıcılara yönelik her yıl uygulanan yüzde yirmi indirimin yarın başlayacağını duyurdu. Turan, yaptığı açıklamada ” yüzde 20 indirim kampanyamızdan bütün borç bakiyesini kapatamayacak vatandaşlarımız da yararlanabilecek. Borcun tamamını kapatamayacak vatandaşlarımız borç bakiyesinin yüzde 25’den az olmamak şartıyla yaptıkları peşin ödemelerde yüzde 20 indirim kampanyasından faydalanabilecek.

Kampanyadan yararlanmak isteyen konut Ve iş yeri alıcılarının 24 Nisan-18 Mayıs 2018 tarihlerinde ilgili bankaya başvurabilecekleri belirten Turan ” kampanyadan yararlanmak isteyen Vatandaşlarımızın son başvuru tarihine kadar başvurularını yapması gerekir. Bu tarihten sonra yapılacak borç kapatmalarından söz konusu indirim oranından yararlanılması mümkün olmayacak” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir