Papara Nedir, Ne İşe Yarar, Nasıl Kullanılır?

Yazan:

İnternet üzerinde birçok online ödeme sistemi mevcuttur. PayPal, PayU ve buna benzer birçok sistem ile para alma ve gönderme işlemi yapılabilirken Papara da bu listeye girdi.

Online ödeme sistemleri daha güvenilir olduğundan ve dolandırılma riski çok daha düşük olduğundan tercih edilmektedir. Bu sistemlerde hesap açtığınızda harcama yapabilmek için önce para yüklemeniz, ardından harcama yapmanız gerekiyor. Yani sistem kredi kartı gibi işlemiyor. Bu da hesabınız çalınsa veya şifreniz başkasının eline geçse bile sadece kartınızdaki paranın harcanması anlamına geliyor.

Papara da bu güvenilir online ödeme sistemleri arasında yer alıyor ve ücretsiz bir şekilde para alıp göndermenize olanak sağlıyor. Üstelik diğer sistemlerdeki gibi 18 yaşından küçüklere de bu hizmetten faydalanmalarına yardımcı oluyor. 13 yaşından büyükler kolaylıkla ücretsiz bir biçimde Papara’dan faydalanabiliyor. Peki, nedir bu Papara ve tam olarak hangi işlemleri bu sistem aracılığı ile halledebiliyorsunuz?

 

Papara Nedir?

Öncelikle Papara nedir konusuna değinmek gerekiyor. Papara, internet üzerinden güvenli bir şekilde alışveriş yapabilmenize, para gönderip alabilmenize ve Papara Card aracılığı ile hesabınızdaki paranızı çekebilmenize olanak sağlayan online ödeme sistemidir. Üstelik Master Card güvencesi ile tüm dünyada geçerli olan bu kartla alışveriş yapabilir, tüm bankaların ATM’lerini kullanarak para çekebilirsiniz. Hızlı, güvenli ve kolay bir sistem kullanmak istiyorsanız ücretsiz bir şekilde başvuru yapabilir ve kendinize hesap oluşturabilirsiniz. Ücretsiz başvuru gerçekleştirmeniz durumunda yaklaşık 7 iş günü içinde kart size teslim edilecek ve kart tesliminde kullanıcı sözleşmesi imzalamanız gerekecektir. Daha sonra ise hesabınıza giriş yaparak kartınızı tekrar aktif edebilirsiniz.

 

Papara Ne İşe Yarıyor, Nasıl Kullanılıyor?

Papara ile dolandırıcılara ve kötü niyetli kişilere karşı bir önlem almış oluyorsunuz. Zira hesabınıza para yüklediğinizde, yüklediğiniz para miktarı kadar harcama yapabiliyorsunuz. Havale, EFT yöntemi ile kartınıza para gönderebilmeniz mümkündür. Papara karta para yüklemek için tüm bankaların ATM’lerini kullanabiliyorsunuz. Bu da sizin için büyük bir kolaylık sağlamaktadır.

Papara nasıl kullanılır sorusunun cevabı ise oldukça basit. Size gönderilen Papara kart ile rahatlıkla para çekebilir, yatırabilir ve alışveriş yapabilirsiniz. Tüm dünyada geçerli olan Papara kart ile POS cihazı olan her yerde alışveriş yapabiliyorsunuz..

IOS ve Android uygulamaları aracılığı ile kolay bir şekilde Papara hesabınızı kontrol edebilir ve yönetebilirsiniz. TC kimlik numaranızı girdiğinizde hesabınızdaki işlem limiti 750 TL’den 50.000 TL’ye yükselmektedir. Papara kullanarak güvenli bir şekilde alışveriş yapmak ve online işlemlerinizi gerçekleştirmek için ücretsiz bir biçimde üye olabilirsiniz.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir