Altının Enerjisi Şimdi Bileklerde!

Yazan:

Tak-takıştır modasına uyan Atasay, 1-31 Ağustos tarihleri arasında mağazalarda geçerli olacak olan “22 Ayar Altın Kelepçe Kampanyası” ile kadınlara altın modasını kendi tarzıyla bütünleştirme fırsatı sunuyor.

Sezonun en popüler trendlerinden olan ‘maksimalizm’ etkisiyle bilekler altınla süsleniyor… Ürün gamındaki ışıltılı seçenekleriyle farklılığı ve şıklığı ayrıntılarla vurgulayan Atasaykadınlara, üzerinde zevkle taşıyacakları altın kelepçe bileklikleri kampanyalı fiyatlarla sunuyor.

Tak-takıştır modasına uyan Atasay1-31 Ağustos tarihleri arasında mağazalarda geçerli olacak olan “22 Ayar Altın Kelepçe Kampanyası” ile kadınlara altın modasını kendi tarzıyla bütünleştirme fırsatı sunuyor. Over size gömlekler ve havuç pantolonlarla, siyah midi elbiseler ve uçuş uçuş eteklerle kolayca kombinlenebilen kelepçe bileziklerle sezonun parlayan yıldızı olmaya hazır olun. Yüksek enerjisiyle kolları süsleyen altın kelepçeler beyaz basic bir t-shirt ve jeanler kombinlendiğinde göz alıcı bir şıklık sunuyor.

Hayatın her anında altının enerjisini üzerinizde taşımak, birbirinden çarpıcı ürünlere kampanyalı fiyatlarla sahip olmak için Atasay mağazalarına ve  adresine uğramanız yeterli.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir