Ankara 2. el eşya alım satımı çok kolay…

Yazan:

25 yıldır Ankara’da  2.el eşya alım satımı hizmeti sunan İlhan Spot, müşteri beklentilerini en üst düzeyde tutarak eşyaları değerinden alıyor.
Siz de anında nakit eşya alımı yapılmasını istediğinizde arayabilir, whatsapp uygulaması ile resim gönderebilir anında fiyat talebi isteyebilirsiniz.

ANINDA NAKİT İMKANI

Firmanın 2.el eşya konusunda profesyonel ekibi müşterilere yardımcı oluyor. İlhan Spot Ankara 2. El eşya hangi semt ve ilçede olursanız olun 2.el eşyalarınızı anında nakit olarak alıyor.

Öncelikle ilk aşamada 2.el eşyalarınızın resimlerini firmaya göndererek fiyat talebi oluşturabilirsiniz. İlhan Spot yetkilileri eşya alım satımı konusunda şunları söylüyor:

Ankara geneli  2.el eşyalarınızı almaya talibiz. Siz de satmayı düşündüğünüz eşyalarınızı bize satabilirsiniz. Ankara 2.el eşya olarak  2.el eşyalarını en yüksek fiyat garantisi ile alıyoruz. Mobil hattımız olan 0539 299 89 03 numaralı telefon numaramızı arayabilirsiniz. Nakliye araçlarımız ile yerinize geliyoruz eşyalarınızı aracımıza yüklerken size de ödemenizi yapıyoruz.

Sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyacağız. Sektörümüz ile alakalı dilediğiniz aklınıza takılan bütün sorularda çekinmeden bizi arayabilir mesaj atabilirsiniz.
Aldığımız 2.el eşyalar, yatak odası, oturma odası, yemek odası, çocuk odası, mutfak eşyaları, beyaz eşyalar, buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, derin dondurucu, led tv, lcd televizyon, antika eşyalar, kanepe, koltuk, gümüşlük, komple ev eşyaları, ofis eşyalarıdır…

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir