AvivaSA’nın ismi AgeSA oldu

Yazan:

AvivaSA, iştirak değişimi süreçlerinin gerçekleşmesiyle, Belçikalı sigorta şirketi Ageas Insurance International NV ile birlikte yeni isminin AgeSA olduğunu duyurdu.

Şirket, gerçekleştirdiği basın toplantısında, değişen iştirak yapısı ve yeni birliktelikle ilgili yeni ismini de birinci kere kamuoyuyla paylaştı. Birlikteliğin kurumsal kimliğinin ve marka öyküsünün konuşulduğu basın toplantısına, Sabancı Holding Finansal Hizmetler Küme Lideri ve AgeSA İdare Konseyi Lideri Haluk Dinçer, AgeSA Genel Müdürü Fırat Kuruca ve Ageas CEO’su Hans De Cuyper katıldı.

AvivaSA Emeklilik ve Hayat, Sabancı Holding’in iştiraklerinden AK Emeklilik ile İngiliz Aviva Plc.’nin Türkiye’deki şirketi Aviva Hayat ve Emeklilik’in birleşmesi ile 31 Ekim 2007 tarihinde kurulmuştu.

Avrupa ve Asya’da 14 farklı ülkede varlık gösteren Ageas’ın, konsolide olmayan paydaşlıklar dâhil 45 binden fazla çalışanıyla, Belçika, Birleşik Krallık, Fransa, Portekiz, Türkiye, Çin, Malezya, Hindistan, Tayland, Vietnam, Laos, Kamboçya, Singapur ve Filipinler üzere ülkelerde faaliyet gösterdiği açıklandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir