Bankpozitif’in aktif büyüklüğü 1 milyar 257 milyon TL’ye ulaştı

Yazan:

Kurulduğu günden bu yana, Türkiye ekonomisine 7,4 milyar dolar tutarında kredi sağlama başarısına imza atarak sektörde önemli bir oyuncu olmayı başaran BankPozitif, yılın üçüncü çeyreğinde 1 milyar 257 milyon TL aktif büyüklüğe ulaştı.

Banka, söz konusu dönemde bireysel, ticari, yatırım ve fintek bankacılığında müşterilerinin ihtiyaçlarını 7/24 kesintisiz olarak karşıladı.

“BankPozitif, Türkiye ile birlikte büyüyor”

Değerlendirmelerde bulunan BankPozitif Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Kork, Türkiye’nin büyüme yolculuğuna momentum kazandırmayı sürdüreceklerini belirterek, “BankPozitif, 24’üncü yaşında da ne mutlu ki Türkiye ile beraber büyüyor. Cumhuriyetimizin 100’üncü kuruluş yıl dönümünü kutladığımız bu dönemde ülkemize sağladığımız destekte hız kesmemek bankamız adına gurur kaynağıdır. BankPozitif, Cumhuriyetin ikinci yüzyılında da ekonomiyi desteklemeye devam edecektir.” ifadelerini kullandı. “Türkiye’nin gücüne ve geleceğine inanıyoruz” Yeni nesil bankacılık ekosisteminin en güçlü oyuncularından biri olma hedefiyle çalıştıklarını vurgulayan Kork, “Türkiye’nin gücüne ve geleceğine inanarak yatırımlarımızı büyütüyoruz. Yatırımdan ticarete, dış ticaretin finansmanından bireysel finansal çözümlere kadar geniş yelpazede çözümler sunuyoruz. Bankamız, yapay zekâ, nesnelerin interneti, blok zinciri, büyük veri analizi gibi yenilikçi teknolojilerle hizmetlerini geliştiriyor.” diye konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir