Doğanlar’da büyük yol hamlesi

Yazan:

Bornova Belediyesi yaptığı yatırımlarla Doğanlar Mahallesi’ni yepyeni bir görünüme kavuşturdu. Bornova Stadyumu’nun İzmir’e kazandırılmasıyla hızlanan dönüşümle birlikte Doğanlar Mahallesi’nin yolları yenilendi, çehresi değişti

Bornova Belediyesi Doğanlar Mahallesi’nde önemli yatırımlara imza attı. Fiziki yatırımların yanısıra sosyal yardımlarla da vatandaşlara destek olan Bornova Belediyesi, Dost Market’in üçüncü şubesini burada açtı, Prof. Dr. Aysel Bayraktar Kültür Merkezi’nin yapımını tamamladı. Bornova Stadyumu’nun tamamlanmasının ardından çevre bağlantı yollarını da hizmete açarak mahallelinin kullanımına sunan Bornova Belediyesi, hem Doğanlar’a ulaşımı hem de mahalle içindeki trafik akışını rahatlattı.

 

Pek çok park ve çevre düzenlemesinin yapıldığı Doğanlar Mahallesi’nde Bornova Stadı’nın İzmir’e kazandırılmasıyla ulaşım altyapısına büyük yatırım yapıldı. Bornova Belediyesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi ile uyumlu çalışmalar yürüterek ilçenin diğer mahallelerinde olduğu gibi Doğanlar’da da hizmetlerin hızlı ve kaliteli bir biçimde vatandaşa ulaşmasını sağladı. Stadyum çevresindeki yollardan başlayan ulaşım alanındaki hamle, Doğanlar’ı yepyeni bir görünüme kavuşturdu. Çalışmalar kapsamında 1607, 1410, 1412 ve 1414/4 sokaklar başta olmak üzere pek çok yol asfaltlandı, bazı yollarda orta refüjler yapılarak gidiş geliş yönleri ayrıldı.

 

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Bornova’nın bütün mahallelerinde olduğu gibi Doğanlar’da da önemli yatırımlar yaptıklarını söyleyerek, “Bir yandan Dost Market ile sosyal yardımları Doğanlar’da oturan vatandaşlarımızla buluştururken, bir yanda da kültürel etkinlikleri kısa süre sonra Prof. Dr. Aysel Bayraktar Kültür Merkezi aracılığıyla vatandaşlarımızla buluşturacak olmanın heyecanını yaşıyoruz. Ulaşım yatırımlarıyla Doğanlar’da büyük bir dönüşümü de başlattık. Artık burada yaşayan vatandaşlarımız daha mutlu. Bu da bizim için en büyük gurur kaynağı” dedi.

 
 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir