Ferdi Kaza Sigortası Nedir?

Yazan:

Hayatın her zaman güzellikleriyle karşınıza çıkmasını bekleyemezsiniz değil mi? Zira bazı zamanlar kişiler istemese de can sıkıcı olaylarla hatta bazı zamanlar sonu kötü biten durumlarla karşılaşabilmektedir.

O halde söz konusu can sıkıcı olaylar kapsamında kazaları düşünecek olursanız başınıza gelebilecek olan tatsız riskler için kendinizi güvenceye almanızın yararınıza olacağını da biliyorsunuz demektir. Gerek kendinizi gerekse de sevdiklerinizi göz önüne aldığınızda beklenmedik kazalara yönelik karşınıza çıkacak olan tedavi masrafları, maluliyetler ve ne yazık ki sonu ölüm olan üzücü sonuçlar karşısında güvence gerekli olmaktadır. Öyleyse daha güvenli gelecekler için kendinizi ferdi kaza sigortası ile güvenceye almak için acele etmeniz gerekmez mi?

Ferdi Kaza Sigortasının Güvence Sahiplerine Sunduğu Teminatlar!

Beklenmedik sürprizler bazen acı sonuçlar doğurabilmekte böyle durumlarda ise ferdi kaza sigortası olmazsa olmazlar arasında yer alabilmektedir. Olası kazaların eli kolu bağladığı yahut vefat durumlarıyla karşılaşıldığı olaylar sonucu gerek kişi gerekse de aile için altından kalkılamayacak yükler altına girilmesi söz konusu olabilmektedir. Böyle durumlarda yanınızda olan sigortanız kapsamında maddi kayıplarınıza karşılık teminatlar alabilmektesiniz. Peki, sizlere sunmuş olduğumuz sigortanız kapsamında ne gibi teminatları yanınızda bulabileceksiniz? Bu noktada vefat durumlarına yönelik teminattan sürekli sakatlıktaki teminatlarıyla tedavi masraflarına yönelik teminata dek birçok durumda sigortanız yanınızda olmaktadır. Bu noktada geçirilen bir kazada anlık yahut kazanın olduğu tarihten itibaren bir yıl içerisinde olabilecek ölüm durumunda sigorta bedelinin ödeneceği söylenebilir.

Ferdi Kaza Sigortasındaki Yardım Teminatlarının Kapsamı!

Ferdi kaza sigortası kapsamında sizlere sunduğumuz teminatlardan yukarıda bahsettik. Peki, ya kazaya dair yardım teminatlarının kapsamı hakkında neler bilmelisiniz? Bu noktada hangi hizmetlerden sizlere söz edebiliriz? Kara ambulansla sedyeli uçuşlardan, konutlara gönderilen refakatçilerden, cenaze işlemlerinden, teminat kapsamındaki yaralanmalar sonrası nakli yahut geri dönüşü olan seyahatlerden, sigortası olan kişilerin aile üyesinden biri için söz konusu olan seyahatle konaklamadan bu ölçüde bahsedebiliriz. Son olarak sigortalının henüz reşit olmamış çocuklarındaki ani hastalıklara yahut kaza durumlarına yönelik yardımlara da bu noktada değinebileceğimizi söyleyebiliriz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir