Gönül Rahatlığıyla BTC Alabileceğiniz Güvenilir 5 Kripto Para Sitesi

Yazan:

Kurulduğu tarihten bu yana kullanıcıların güvenini kazanmayı başarmış olan BTC alabileceğiniz kripto para sitelerini burada bulabilirsiniz. İster profesyonel isterseniz yeni bir yatırımcı olun kripto para dünyası hakkında tüm merak edilenleri neoldu.com adresinden bur07aya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de yoğun bir ilgi gören kripto paralar her geçen gün gelişmeye ve büyümeye devam ediyor. İnsanlar internet ortamında birçok kripto para sitesiyle karşılaşıyor.

Peki bu sitelerin kaç tanesi güvenilir? Gelin hep beraber içiniz rahat bir şekilde kripto para satın alabileceğiniz bitcoin sitelerine göz atalım.

 

  1. Binance

Dünyanın en çok kullanılan kripto para sitelerinin başında gelen Binance, ülkemizde de kullanıcı sayısı yüksek olan bitcoin sitelerinden birisi. 2017 yılından beri faaliyet gösteren Binance, merkeziyetsiz özellikli trust wallet sistemiyle kullanıcılarının yatırımlarını güvenli bir şekilde saklar. 40 farklı dilde 7 gün 24 saat canlı müşteri destek hizmeti sunan bu kripto para borsasında 350’den fazla kripto para yer almaktadır. Düşük komisyon oranlarıyla kullanıcıların birden fazla işlem yapmasına yardımcı olan Binance, günümüzde 90 milyondan fazla kullanıcıya ev sahipliği yapmaktadır. Ayrıca Binance’da favori takımınızın fan tokenlerini ve birden çok NFT satın alabilirsiniz.

  • Günlük İşlem Hacmi: ₺286,088,234,084
  • Kripto Para Sayısı: 386
  • Kullanıcı Sayısı: 90 Milyon
  • Komisyon Oranı: %0,10

 

  1. Coinbase

Kullanıcılarının yatırımlarını çevrimdışı bir şekilde muhafaza eden Coinbase, en güvenilir bitcoin siteleri arasında yer almaktadır. 250.000 dolara kadar sigorta hizmeti sağlayan bu kripto sitesi, 100’den fazla ülkede kullanılmaktadır. Kullanıcılarına sunduğu çeşitli özellikler sayesinde dikkat çeken Coinbase’de farklı farklı yeni çıkan coinler bulabilirsiniz. 103 milyondan fazla kullanıcının yatırım yaptığı Coinbase borsasına kolay bir şekilde üye olup kullanıma başlayabilirsiniz.

  • Günlük İşlem Hacmi: ₺32,647,182,009
  • Kripto Para Sayısı: 224
  • Kullanıcı Sayısı: 103 Milyon
  • Komisyon Oranı: %1,49

 

  1. BtcTurk

En iyi Türk kripto borsaları arasında 2013 yılında kurularak Türk Lirası ile ilk kez Bitcoin alım satımı yapan BtcTurk, dünyanın önde gelen kripto sitelerinden bir tanesi. Güvenilirliği ve kullanışlılığı ile fark yaratan BtcTurk, anlaşmalı olduğu bankalar üzerinden kullanıcılarına 7/24 işlem yapabilme özgürlüğü sunmaktadır. Kolay kullanımlı arayüzüyle kafanız karışmadan yatırımlarınızı gerçekleştirebilir, aklınızda kalan soruların yanıtını canlı destekte bulabilirsiniz. Dilerseniz kripto paralar hakkında daha detaylı bilgiye ulaşmak için BtcTurk’ün Pro versiyonunu da kullanabilirsiniz.

  • Günlük İşlem Hacmi: ₺1,948,708,592
  • Kripto Para Sayısı: 69
  • Kullanıcı Sayısı: 5 Milyon
  • Komisyon Oranı: %0,1

 

  1. Paribu

2017 yılında kripto para borsasına giren Paribu, kullanıcılarına gösterdiği kaliteli ve yoğun ilgi sayesinde kısa sürede büyüyerek 5 milyon fazla kullanıcıya ulaşmayı başardı. 7/24 canlı destek hizmetinin verildi bu Türk kripto borsasında tam 94 adet kripto parası yer almaktadır. Kullanıcıların bilgilerini özel bir şifreleme sistemiyle saklayan Paribu’da güvenli bir şekilde coin alım satımı yapabilirsiniz. Kolay anlaşılabilir kullanıcı arayüzüne sahip Paribu’nun anlaşmalı olduğu bankalar üzerinden dilediğiniz zaman ister para yatırabilir ister paranızı hesabınıza çekebilirsiniz.

  • Günlük İşlem Hacmi: ₺1,134,075,364
  • Kripto Para Sayısı: 94
  • Kullanıcı Sayısı: 5 Milyon
  • Komisyon Oranı: %0,25

 

  1. Bitexen

Üst düzey güvenlik sistemleriyle kullanıcıların ilgisini çekmeyi başaran Bitexen, 2018 yılında kurularak Türkiye’nin en güvenilir kripto para sitelerindendir. Kullanıcı dostu arayüzüyle kolayca işlem yapabilir, ön satışa çıkarılan firma ve takım tokenlerini satın alabilirsiniz. İstediğiniz an canlı destek hizmeti bulabileceğiniz Bitexen’de anlaşmalı bankaları kullanarak yatırma ve çekme işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

  • Günlük İşlem Hacmi: ₺1,191,275,781
  • Kripto Para Sayısı: 51
  • Kullanıcı Sayısı: 2 Milyon
  • Komisyon Oranı: %0.15

 

En güvenilir kripto para siteleri hangileri?

Kullanıcılara sundukları hizmet karşısında adını en güvenilir kripto para sitelerine yazdırmayı başaran siteler arasında: Binance, Coinbase, BtcTurk, Paribu ve Bitexen gibi en çok kullanılan bitcoin siteleri yer almaktadır.

 

Kripto para siteleri güvenilir mi?

İnternet ortamında sayısız kripto para sitesi bulabilirsiniz. Bu sitelerin güvenilir veya güvenilir olmadığını en kolay forumlardan öğrenebilirsiniz. Daha sonra site hakkında yeterince detaylı bilgiye sahip olduktan sonra yatırım yapabilirsiniz. Aksi bir durumda paranızın tamamını kaybedebilirsiniz.

Kripto para neye göre artıyor?

Kripto paralar diğer yatırım araçları gibi gördüğü ilgi doğrultusunda artıp yükselmektedir. Bir kripto para ne kadar çok ilgi görürse o kadar değerini katlar. Bu durum tabii ki tam tersi içinde geçerlidir.

Kaynak: https://www.neoldu.com/kripto-para/bitcoin-siteleri

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir