Halk GYO Projeleri

Yazan:

Halk Gayri Menkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Türkiye Halk Bankası A.Ş. bünyesinde hizmet veren bağlı ortaklık kuruluşudur. Amacı, gayrimenkul projelerine ve gayrimenkule dayalı tüm hizmetlere aktif olarak katılıp, projeleri en kısa zamanda sahiplerine teslim etmek olarak söylenebilir.

Kendisiyle birlikte hissedarlarının da gelişen ve büyüyen ekonomide yer almasını hedefleyen Halk GYO A.Ş. 2013 yılının Şubat ayında halka arz projesini hayata geçirmiş, hisseleri borsada HLGYO koduyla 2013 yılından beri işlem görmeye devam etmektedir.

Tamamlanan ve devam eden projelerini referans gösterebilecek kalitede olan Halk GYO, İstanbul merkezli projeleriyle aktif olarak çalışmaya devam etmektedir. İlk İstanbul dışı projesini Eskişehir’de tamamladıktan sonra, Erzurum’da da yer alacak yeni proje çalışmalarını da hızla devam ettirmektedir.

Dünyanın Gözdesi Olacak Finans Merkezi Halk GYO İle Yükseliyor

Dünya standartlarında, çalışanı ve doğayı koruma standartlarına ve sertifikalarına sahip iki adet iş kulesi Halk GYO aracılığı ile yükseliyor. Biri 34 katlı diğeri 46 katlı olması planlanan kulelerinde Ankara merkezli devlet bankalarının bir çatı altında toplanması amaçlanmaktadır.

Ofis kuleler, çevre dostu, enerji tasarruflu, konforlu, esnek bir projeyle değişime açık özelliklerde olması tasarlanmıştır. 2016 yılında yüklenici firma başvurularının kabul edildiği projenin bitişi ve kullanıma başlanması heyecanla bekleniyor.

Halk GYO finans merkezi, Halk Bankası, Ziraat Bankası, Vakıfbank gibi devlet bankalarının merkezlerinin İstanbul’daki bu eşsiz proje içine bir çatı altına toplamayı amaçlarken, hem çalışan hem de çevre açısından son teknoloji unsurlarıyla konforu bir arada kullanılacak.

İzmir’e de Halk GYO Kalite ve Güvencesi

Halka arz sürecinden beri hem kalitesini hem de hisse değerliliğini korumaya devam eden Halk GYO ile Teknik Yapı, İzmir’deki bir projede ortak olarak çalışma kararı aldılar. Hem kaliteli hem de güvenilir hizmetlere imzasını atan Halk GYO iletişim kanallarından biten ve devam eden işleri hakkında ayrıntılı bilgiler öğrenilebilmektedir.

İzmir’in konut ihtiyacı ile yenilenmeye olan ihtiyacı düşünülerek yarı yarıya yapılmış bu ortaklıkla eşsiz bir yaşam alanı planlayan iki dev firma, İzmir projesinde güçlerini birleştirmekte hiç tereddüt etmeden imzaları atıp, projeye başladılar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir