İzkoop, GRAND PORT Projesini Tanıttı

Yazan:

Geçtiğimiz aylarda Nobili Park Airport projesine başlayan İZKOOP, şimdilerde aynı bölgede Grand Port için harekete geçti.  İZKOOP markasıyla Aralık 2022’de üye kayıtlarına başlayan kooperatif, yeni projesi Grand Port’un tanıtım toplantısını Bornova’da açılan yeni merkez ofisinde gerçekleştirdi.

Konuta Erişim Sıkıntısını Ortadan Kaldıracağız

İzmir Ticaret Odası (İZTO) Meclis Üyesi ve İZKOOP Genel Müdürü Çağlar Kalkan tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, “İZKOOP olarak vizyonumuz, güvenli ve modern konutları, güvenilir yatırım sistemiyle üyelerimize sunmak, Konut Yapı Kooperatifçiliğini şeffaf, açık ve hedefe yönelik yönetim anlayışı ile hayata geçirmektir. Bu vizyon doğrultusunda ortaya koyduğumuz projelere GRAND PORT ile bir yenisini daha ekliyoruz. Ülkemizde her geçen gün artan konuta erişim sıkıntısını ortadan kaldırmak, üyelerimize mutlu bir yaşam ortamı ile risksiz ve getirisi yüksek yatırım fırsatları sunmak için çalışmalarımızı sürdürmekteyiz” ifadelerini kullandı.

Kalkan, “İZKOOP olarak en önemli değerimiz şeffaf bir yönetim anlayışı ve üyelerimizle karşılıklı güven unsurudur. Bu sebeple üyelerimize, ailemize katılmadan önce süreci tüm detaylarıyla anlatmayı ve devamında da sürekli iletişim halinde kalmayı önemsemekteyiz. Grand Port projesiyle, 3 yıl içerisinde 340 bağımsız bölümde bin 500 üzerinde kişiyi mutlu yaşam alanlarına kavuşturmayı hedeflemekteyiz” diye konuştu.

İZKOOP’un projelerinin şu anda Ayrancılar bölgesinde bulunan şahıs arazileri üzerinde devam ettiğini hatırlatan Kalkan, yakın zamanda şehrin merkezinde de benzer vizyon ile projeler gerçekleştireceklerini ifade etti. Kalkan sözlerini şu şekilde tamamladı: “Sözlerime son vermeden önce bizlere güvenen ve sayıları her geçen gün artan üyelerimize, projelerini bizim yapmamız konusunda bize destek veren proje sahiplerine, katılımlarınız için siz değerli basın mensuplarına ve misafirlerimize teşekkür ederiz.”

Doğayla İç içe Cennetten Bir Köşe

Proje ile Ayrancılar bölgesinde doğayla iç içe yeni bir yaşam anlayışıyla yeni bir şehir kurulması hedeflenmekte. 25 bin 400 m2 alan içerisinde kurulacak yapılaşma ile yeni bir hayat tarzı sunmak amaçlanmakta. Adnan Menderes Havalimanı ve İzmir – Aydın otobanına yakınlığı sebebiyle Ayrancılar’ın Türkmenköy mevkiinde bu yılın başında başlanan ve inşaatı tüm hızıyla devam eden Nobili Park Airport projesine komşu, Grand Port projesi geniş metrekarelerde 2+1 ve 3+1 dairelerden 340 bağımsız bölümden oluşmakta. Bahçe teraslı daireleri, geniş peyzaj alanları, yüzme havuzu, açık ve kapalı spor alanları, çocuk oyun alanları, alışveriş merkezleri, otoparkları ve yürüyüş yolları ile şehre yakın, gürültüden uzak bir yaşam alanı sunmakta. Yeni proje ile modern konutlar ile güvenilir yatırım sistemini buluşturmak amaçlanmakta. Zemin etütleri tamamlanan proje, sağlam bir zemin üzerine yatay mimarisi radye temel sistemi ile desteklenerek, panel bloklarla depreme dayanıklı olarak inşa edilmekte. İZKOOP güvencesiyle, senet ile vadeli ödeme sistemi sayesinde İzmir’deki konut ihtiyacını karşılamayı ve binlerce üyesini mutlu yaşam alanlarına kavuşturmayı hedeflemekte.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir