Kücük ve Değerli paketleriniz Loomis ulaştıracak..

Yazan:

50 bin dolara kadar küçük ve değerli yurtdışı paketleriniz Loomis güvencesiyle dünyanın her yerine ulaştırabilirsiniz. Uygulamaya son kullanıcılar kadar e ticaret firmaları içinde büyük fırsatlar sunuyor.

Değerli eşya ve para taşımacılığında dünya devi Loomis, “Uluslararası Değerli Küçük Paket Taşıma” hizmetine başladı. Maddi değeri 50 bin dolara kadar olan küçük paketler Loomis güvencesiyle yüzde 100 sigortalı olarak dünyanın her noktasına ulaştırılacak.

 

İş yaşamı için önemli değerli emtiaların güven içinde yurtiçi ve yurtdışına ulaştırılması sağlayan Loomis, hizmetlerine bir yenisi daha ekleyerek “Yurtdışı Değerli Küçük Paket Taşıma Hizmeti”ni başlattı. Bireysel ya da kurumsal müşteriler için geliştirilen bu özel hizmet ile ister mücevher isterse değerli bir makina parçası olsun, gönderiler kapıdan alınacak ve Loomis güvencesiyle dünyanın her yerine zamanında ulaştıracak. Maddi değeri 50.000 USD’ye kadar olan paketleri kapsayan bu hizmette. paketler yüzde 100 sigortalı olarak taşınacak, gönderinin maddi riski ortadan kalkacak.

 

Loomis, yaklaşık 7 yıldır “değerli küçük paket taşıma hizmeti” ile maddi değeri 20.000 dolara kadar paketleri Türkiye’nin her noktasına ulaştırıyor. Büyük ilgi gören bu hizmeti, müşterilerin isteği doğrultusunda uluslararası boyuta taşıdıklarına belirten Loomis Türkiye Operasyon Direktörü A. Oğuz Tüzün” Günümüz ihracatında küçük hacimli siparişlerin payı giderek artıyor. Şirketler için değerli bu paketlerin zamanında ve güvenli bir şekilde yerine ulaştırılması büyük önem taşıyor. Biz bu hizmetle değerli küçük paketlere, yurtdışına çıkma özgürlüğü getiriyoruz. Loomis olarak sektörümüzün ihtiyaçlarına hızla cevap vermek ve çözümün bir parçası olmaktan dolayı da mutluyuz” dedi.

 

Loomis Hakkında

 

Dünyanın en büyük nakit yönetim ve kargolama şirketlerinden biri olan İsveç kökenli Loomis, 2011 yılından bu yana Türkiye pazarında yer alıyor. Şirket, para ve değerli eşya taşıma, işleme (sayma + ayrıştırma + paketleme) ve kasalama hizmetleri, ATM ikmal ve bakım hizmetleri, değerli küçük paket taşıma hizmeti, uluslararası hizmetler ve mücevher fuarlarına yönelik gümrükleme, taşıma ve kasalama hizmetleri vermenin yanında alternatif hizmetler adı altında akıllı kasa çözümü ve elektronik kilit çözümü sunuyor.275 zırhlı araç, 975 profesyonel personel kadrosu ile 33 şehirde, 39 şube ile faaliyet gösteren Loomis Türkiye, bugün itibariyle Türkiye’nin %90’ına hizmet ulaştırıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir