Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı: Nasılsa seçilir mantığının bitmesi lazım

Yazan:

AK Parti Çiğli İlçe yönetiminin tanıtıldığı toplantıda İzmir’e dair açıklamalarda bulunan AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı yerel seçimlerde başarılı olacaklarını ifade ederek“İzmir’de artık ‘nasılsa seçilir’ mantığının bitmesi lazım” dedi.

AK Parti Çiğli İlçe Başkanlığı yeni kurulan yönetim kadrosunun düzenlediği toplantıyla basına tanıttı.  İzmir Bostanlı’da bir restoranda gerçekleşen toplantıya AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı da katıldı.

Toplantıda yaptığı konuşmaya yeni yönetimi tebrik ederek başlayan Çankırı, yerel seçimlerde AK Parti’nin İzmir’de çok kararlı olduğunu ifade etti. Öte yandan, geçtiğimiz günlerde İzmir’de meydana gelen taşkınların ardından şehir dışına çıkan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i hedef alan Çankırı, “Kastamonu’da veya Rize’de sel felaketi olduğunda bizim belediye başkanlarımız şehrin dışına çıkmadı. İzmir Belediye Başkanı afetin ertesi günü şehir dışına çıktı. Niye? Gençler için bir şey yapacakmış. Sen önce gençlerin geleceğini, sosyal ve fiziksel alanlarını düzgün bir hale getirmek için çalış” sözleriyle eleştirdi.

AK Parti’nin yerel seçimler konusunda İzmir’de çok kararlı olduğunu ifade ederek geçtiğimiz günlerde İzmir’de yaşanan su taşkınlarının ardından şehir dışına çıkan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e sert eleştirilerde bulunan Çankırı, “Yerel seçimlerde İzmir’de hep beraber sonuç alacağız Ben ceketimi koyarsam nasıl olursa bu seçimi kazanırım mantığının artık bitmesi lazım. Geçtiğimiz hafta burada bir afet yaşadık. Bu AK Parti belediyesinin olduğu bir yerde de olabilirdi ama görüyoruz ki burada gereken ilgi yoktu. Ben geçmiş yıllarda Kordon’da oturdum. Oradan tüm tanıdıklarım beni arayıp vekilim bizim kapımızı çalmadılar diyen çok komşum oldu. Kastamonu’da veya Rize’de sel felaketi olduğunda bizim belediye başkanlarımız şehrin dışına çıkmadı. İzmir Belediye Başkanı ertesi gün şehir dışına çıktı. Niye? Gençler için bir şey yapacakmış. Sen önce gençlerin geleceğini, sosyal ve fiziksel alanlarını düzgün bir hale getirmek için çalış. Biz burada bütün teşkilatımızla İnşallah 30 ilçede çıkaracağımız en iyi adaylarla yerel seçimlerden en iyi sonucu alacağız. Bu sefer AK Parti İzmir’de çok kararlı. Hizmet isteyen vatandaşı hizmetle buluşturacağız.” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...  OLIVTECH-Zeytin ve İzmir Kahve Fuarı yarın açılıyor

İzmir’den en iyi sonucu çıkartacağız

AK Parti olarak İzmir’de akıntıya karşı kürek çektiklerini ifade eden Çankırı, “Akıntıya karşı kürek çekiyoruz ama bunu çekerken de en büyük gücü teşkilatımızdan alıyoruz. Biz geçmiş dönemlerde sahaya çıktığımızda etki ve tepkiyle karşılaşıyorduk ama son yıllarda artık Büyükşehir Belediyesinin tamamen kendini bırakmış ve umursamaz tavrıyla beraber omuzlarımızdaki yükü daha fazla hissetmeye başladık. Sahaya çıktığımızda biz bu yönetimden bıktık, AK Parti’ye oy vermek istiyoruz diyen anadan babadan CHP’liler var. Bizler sahada 5 yıldır çalışıyoruz. 2023 seçimleri Ege Bölgesi’nde hem milletvekili sayısı olarak düşmeyen illerden bir tanesi olarak hem de oyumuzu arttırıldığımız için başarımızı görüyoruz. Biz çok güçlü bir teşkilata sahibiz. Önümüzdeki yerel seçimlerde sizlerin de desteğiyle beraber İzmir’den en iyi sonucu çıkartacağız” ifadelerini kullandı.

AK Parti Çiğli İlçe Başkanı Oktay Özdemir

“Kazanmayı hedefliyoruz”

Toplantıda yeni yönetimini basına tanıtan AK Parti Çiğli İlçe Başkanı Oktay Özdemir yeni kadronun Çiğli’ye yeni bir vizyon getireceğini belirterek yerel seçimler öncesi tüm gayretleriyle çalışacaklarını söyledi. AK Parti Çiğli İlçe Başkanı Oktay Özdemir, “Genç, dinamik ve heyecan dolu yönetim kadromuz ile ilimizi ve ilçemizi Türkiye yüzyılı vizyonu ile yerel seçimlerde taçlandırmak için tüm gayretimizle çalışacağız. İlçemizde bulunan bütün sivil toplum kuruluşları, muhtarlarımız ve vatandaşlarımız ile tek tek görüşerek sorunları çözmeyi ve teşkilatımızı önümüzdeki yerel seçimlere hazırlamayı ve Allah’ın izni ile kazanmayı hedefliyoruz. Teşkilatımız olarak buna inancımız tamdır” dedi.

AK Parti Çiğli İlçe Başkanlığı’nın yeni yönetim kadrosu şu isimlerden oluştu:

Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Selçuk Yılmaz, Teşkilat Başkanı Murat Bişkin, Seçim işleri Başkanı İsa Gök, Yerel Yönetimler Başkanı  Ömer Suci, Sosyal Politikalar Başkanı Yeşim Tuncer, Sivil Toplum ve Halkla ilişkiler Başkanı  Ebubekir Şeker, Tanıtım ve Medya Başkanı  Fehmi Parhan, Ekonomi İşleri Başkanı  İbrahim Bozkurt, Mali ve İdari İşler Başkanı  Ömürcan Oktay, İlçe Sekreteri  İkram Tercanlı, İlçe İdari Amir – Yunus Aras.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir