Paylaşımlı ofisleri daha önce duydunuz mu?

Yazan:

Freelancer hizmet veriyorsanız, şahıs şirketinizi yeni kurduysanız ve pahalı ofisler size şu an için uygun değilse gelin size birkaç ufak öneri verelim.

Freelancer hizmet veriyorsanız, şahıs şirketinizi yeni kurduysanız ve pahalı ofisler size şu an için uygun değilse gelin size birkaç ufak öneri verelim.

Daha önce duydunuz mu bilmiyorum, Coworking Space alanları yani Türkçe karşılığı ile paylaşımlı ofisler internetten hizmet veren ve şirketini henüz yeni kurmuş olan insanlar için çok başarılı ve tasarruflu bir dönüşüm olabilir. 1+1 home Office kurmaktansa, paylaşımlı ofisleri kullanmanızı tavsiye ederim. Çünkü eğer şirketinizi yeni kurmuşsanız, her zaman sormanız gereken sorular olacaktır. İşiniz ile ilgili olabilir ya da muhasebe işlemleri ile ilgili olabilir. Ya da sağlam arkadaşlıklar, ortaklıklar kurabilirsiniz.

Bu ofislerin en büyük özelliği ise insanı motive edici olmasıdır. Bizim de 7 ay kadar kaldığımız paylaşımlı ofisler, insanı motive etmek için adeta bir cennet. Tasarımları olsun, manzaraları olsun, çevrenizdeki yüksek yetkinliğe sahip insanlar olsun. Her taraftan insan orada internetten hizmet veriyor, yan masanızda çalışan grafik tasarımcıya logonuzu yaptırabilir, arka masanızda çalışan programcıya siteniz ile alakalı sorunları düzelttirebilirsiniz.

Özel olarak tasarlanmış mekanlar, gerçekten yaratıcılığı arttırıyor. Eğer 1-5 arası çalışanınız var ise bir apartman dairesine tıkılmaktan daha iyidir. Ortalama 1500₺ gibi fiyatlarla her şey dahil ofisinizde çalışabilirsiniz. Coworking ortamlarının yanı sıra hazır ofislerle hem çevrenizi genişletebilir, hem de kapalı kapılar ardında kendi ofisinizde çalışabilirsiniz.

Bizim şu anda bulunduğumuz mekan (ismi reklam olmaması açısından vermiyorum) 1480₺ aylık fiyat ile her şey dahil. Otopark, internet, elektrik, telefon, masa, bilgisayar, fax, fotokobi yani aklınıza ne geliyorsa hepsini barındırıyor. Ve Ankara’nn en yüksek plazasının 18.katı. Bu fiyatlar ile plazadan ofis kiralamaya kalksanız en düşük 20.000₺ civarı fiyat alabilirsiniz.

Bulunduğunuz il de varsa eğer paylaşımlı ofis imkanı sunan şirketler ve sizler de ofise çıkmayı düşünüyorsanız mutlaka paylaşımlı ofisleri değerlendirmelisiniz.

İşlerinizde başarılı olmanız dileğiyle, sağlıcakla kalın!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir