‘SİMİT SARAYI’ Şimdi de LONDON EYE’da

Yazan:

Simit Sarayı, dünyanın en önemli turizm, finans ve alışveriş merkezlerinde bayrağını dalgalandırmaya devam ediyor. London Eye’daki yeni mağazasında misafirlerini ağırlamaya başlayan Simit Sarayı, açıldığı ilk gün İngilizlerin ve İngiltere’yi ziyaret eden turistlerin uğrak yeri oldu.

Dünya markası Simit Sarayı; yeni mağazasını, her yıl milyonlarca turistin ziyaret ettiği 135 metre yükseklikte, Avrupa’nın en yüksek dönme dolabı London Eye’da açtı. İngiltere’deki mağazalaşma planlarına 2014 yılında Oxford Street ve Piccadilly’de başlayan Simit Sarayı bu yılın başından itibaren; Leicester meydanı, Chelsea Kingsroad gibi dünyaca ünlü merkezlerde mağazalaştı.

Yenilikçi ürünleri ve inovasyon yatırımlarına devam eden Simit Sarayı, 3. Nesil kahvesiyle de İngiltere başta olmak üzere dünyada adından söz ettiriyor. Simit Sarayı bu yılın sonuna kadar İngiltere’deki mağaza sayısını 40’a ulaştırmayı hedefliyor.

Simit Sarayı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kavukcu, “Londra’da açılan mağazalarımız bize gösterdi ki, İngilizler Simit Sarayı’nı çok sevdi. Yeni kahve çeşitlerimiz ve pastalarımız en çok satılan ürünlerimiz arasında yer alıyor.” dedi. Bu yıl sonu itibariyle Simit Sarayı’nın, dünyanın 25 ülkesinde olacağını belirten Kavukcu,“ Simit Sarayı’ndan yola çıkarak şunu söyleyebilirim ki, Türk markaları artık dünyada talep edilen noktada” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir