Türkiye’nin en ucuz arabasının fiyatı kaç lira oldu?

Yazan:

Türkiye’nin en ucuz arabası olarak bilinen Fiat Fiorino fiyatlarına zam geldi. İşte aracın yeni güncel fiyat listesi!

Doblo’nun kardeşi diye tabir edilen Fiat Fiorino, hali hazırda ülkemizde satılan en uygun fiyatlı araba. Sıfır araç satın almak isteyen kişilerin alabileceği en ucuz araba olan Fiorino, giriş paketi ile geçtiğimiz ay 129.900 TL’den alıcı buluyordu. Ancak firma tarafından fiyatların güncellenmesi, modelin fiyatlarını da olumsuz anlamda etkiledi. Biz de bugün 2021 Fiat Fiorino versiyon seçenekleri ve güncel fiyat listesini mercek altına alıyor olacağız.

Türkiye’nin en ucuz arabası zamlandı! Fiat Fiorino fiyat listesi!

Ülkemizde sıfır araba satın almak gerçekten de zor bir hal aldı. Döviz kurunda yaşanan dalgalanma ve diğer gelişmeler ile beraber araba fiyatları aldı başını gitti. Bundan nasibini alan modellerden birisi ise 2021 model yılını baz aldığımız Fiat Fiorino. Doblo’nun kardeşi olarak bilinen araç geçtiğimiz ay 129.900 TL’ye satılıyordu. Ancak Fiat bu ay fiyatlarında güncelleme yoluna gitti ve tüketiciler bir kez daha üzüldü.

Yapılan güncellemelerin ardından Fiorino fiyatları zamlandı. Böylece baz donanım seviyesinde istenen bedel 132.900 TL’ye yükseldi. İsterseniz biz de lafı daha fazla uzatmadan sizleri 2021 Fiat Fiorino verisyon seçenekleri ve güncel fiyat listesi ile baş başa bırakmış olalım. İşte detaylar!

1.4 Fire 77HP E6D Pop Manuel Benzin

Fiyatı: 132.900 TL

1.3 M.Jet 95HP E6D Pop Manuel Dizel

Fiyatı: 162.900 TL

1.4 EKO (LPG) 77HP E6D Pop Manuel Benzin/LPG

Fiyatı: 138.900 TL

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir