Twitter Kullanıcı Etiketleme Nasıl Yapılır ?

Yazan:

Hemen hemen herkesin kullanımını yaptığı sosyal medya platformlarından bir tanesi olan Twitter farklı yönleri, uygulamaları ve kısa yolları ile beraber fazla sayıda imkan sunmaktadır.

Twitter Kullanıcı Etiketleme

Hemen hemen herkesin kullanımını yaptığı sosyal medya platformlarından bir tanesi olan Twitter farklı yönleri, uygulamaları ve kısa yolları ile beraber fazla sayıda imkan sunmaktadır. Nitekim kullanıcılar arasında yapılan konuşmalar, kendi fikirlerinizi yansıtma gibi pek çok olumlu yönü de Twitter üzerinden yapacağınız aktiviteler arasında yer almaktadır. Twitter kullanıcı etiketleme ise basit bir yöntemi bünyesinde barındırmaktadır. ‘@’ simgesi ile beraber karşı tarafın kullanıcı adını yazdığınız takdirde tweetleriniz sohbet etmek istediğiniz kişiye sorunsuz olarak iletilmiş olacaktır.

Twitter Kullanımı

Twitter’da atacağınız her adımın sizi yakından ilgilendirdiği konusunun bu noktada altını çizmek gerekiyor. Zira bu sosyal medya alanını kullanırken yaşadığınız bir takım sorunlar farklı insanlar veya karakterler ile ilgili olarak sorun yaşamanızın da yolunu açabilir. Dolayısı ile hesabınızın takipçileriniz dışında yer alan kullanıcılara açık olup olmaması da son derece önemlidir. Nitekim Twitter kullanıcı etiketleme ile beraber hesabınızın korumalı durumda mı yoksa açık mı olduğu da kritik bir noktayı işaret etmektedir. Eğer korumalı bir hesap kullanıyorsanız Twitter kullanıcı etiketleme olgusunu sorunsuz bir şekilde kullanmanız çok mümkün gözükmemektedir. Zira eğer etiketlediğiniz kullanıcı sizi takip etmiyorsa yazmış olduğunuz tweeti de göremeyecektir.

Doğru Etiketleme Nasıl Yapılmalı?

Öncelikle bu durumu sıkıntısız bir şekilde kullanmak için hesabınızda yer vereceğiniz belirli faktörler ön plana çıkmaktadır. Twitter kullanıcı etiketleme yaparken ‘@’ işaretini yazacağınız tweetin başına veya sonuna koymanız oldukça kritik bir unsurdur. Yapacağınız bu hamle ile beraber karşı tarafa doğru bir sohbet açma, tartışma olanağı sunmanız da mümkün. Twitter kullanıcı etiketleme için kullanacağınız bu sembolün önemi de takip edenlerin veya sizi takip etmek isteyenler için de elzem bir rolü üstlenmektedir.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir