Wanchain nedir. Wanchain Nasıl Alınır?

Yazan:

Coin piyasasında yeni bir para birimi olarak yer alan Wanchain birbirinden farklı blokajlarda “çapraz zincirleme transferleri” uygulayarak yeni bir dijital varlık piyasası yaratan bir sistemdir.

Wanchain sisteminin kuruluş amacına baktığımızda, dijital ekonomiyi zenginleştirme amaçlı ve güçlü bir dijital piyasa yaratma hedefinde ilerleyen bir sistem olduğunu söyleyebiliriz.  Bu anlayışla yeni bir merkezi olmayan alt yapı inşa ederek, dijital piyasalardaki canlılığı arttırmayı hedeflemektedir. Milyonlarca insan için Wanchain Coin sistemi son derece güvenilir, hızlı ve kazanç sağlayan bir sistemdir.  Bu sistemin nasıl çalıştığını merak edenler için hazırladığımız bu yazımızda, Wanchain  nedir, Wanchain  nasıl çalışır ve Wanchain  nereden alınır gibi sorulara cevaplar vereceğiz.  Yatırımlarınızı daha dikkatli yapmak için ve  dijital para borsasında en iyi şekilde değerlendirmek için  önerebileceğimiz bir para sistemi lan Wanchain güçlü alt yapısıyla kararlı bir yükseliş gösteriyor.  Bu sistem bağımsız bir blockchain sistemi olarak çalışır ve bu varlıkları değiştirmek için bağımsız zincirlerin hesaplarını birleştirmektedir. Para piyasalarını küreselleştirme ve katılımcıya hızlı ve güvenilir bir sistem sunmak isteyen Wanchain sisteminde şirket, aynen bankalarda olduğu gibi dijital varlık ekonomisi için kendi altyapısını inşa ediyor. Singapur tabanlı olarak kurulan bu yapı Ethereum tabanlı çalışır. En güzel tarafı da bu sitemlerle bankalar arasında varlık transfer kolaylığının olmasıdır. Wanchain platformu sadece döviz transferleri için değil, akıllı sözleşmeler gizlilik koruma protokolleri ve yerel Wancoin (WAN) belirteciyle diğer şeylerin yanında bir çok finansal uygulama oluşturmak için kullanabilirsiniz. Bu açılardan son derece kullanışlı olan Wanchain sistemi yatırımlarınız katlamanın en güvenli yollarından biri olarak görülüyor. 320 milyar dolarlık toplam coin dijital para piyasasında, zengin olmanın kolay yollarından biri olarak görülen bu dijital platformda siz de paranızı değerlendirebilirsiniz.

Wanchain nasıl çalışır

Ethereum’dan dallanmasına rağmen Wanchain tamamen ayrı bir blok zinciri olarak çalışır. Zincirler arası iletişim protokolü sayesinde  Wanchain ve diğer zincirler arasında veri aktarmak kolaylaşır. bu sistemim 3 modülü vardır:

a-kayıt modülü

b-Çapraz zincirli işlem veri aktarım modülü

c-İşlem durumu sorgu modülü

Burada “a” modulü işlemi ve aktarılan varlığı ve zinciri kayıt altın alır. “b” yasal işlemi kolaylaştırır. “c” işlem durumunu analiz eder ve izler.

Wanchain Nereden Alınır

Bu para dünyadaki en popüler sistem olan Binance den satın alınabilir. An itibari ile Wanchain tokeninin  106 152 493 ü dolaşımdadır.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir