100 Bin TL Bayram Kredisi

Yazan:

Artık ihtiyaç kredilerinde de vadeler 48 aya kadar yükseltildi. Düşük taksitler ödemek isteyen kişiler çektikleri ihtiyaç kredilerinin vadelerini 48 aya kadar uzatabiliyor.

Bayram yaklaştıkça bankaların da bayram kredisi yarışları hız kazandı. Ülkemizde faaliyet gösteren pek çok yabancı banka da bu yarışın içinde yer alıyor. İnsanların bayramda daha fazla nakde ihtiyaç duyacağını fırsat bilen bankalar birbirinden farklı bayram kredileri kampanyalarına imza atıyor. İnsanlar bu krediler sayesinde bayram tatilinde seyahat edebiliyor ya da tatile çıkabiliyor. Özellikle yurtdışına gidecek olanlar için bu krediler fırsat niteliğinde. Genellikle bayram kredileri adı altında geçmiş dönemlerden günümüze kadar hep küçük rakamlar işlem görmekteydi. Özellikle 50 bin TL’yi geçmeyen bayram kredilerine bu yıl rekor geldi. İNG müşterilerine tam 100 bin TL’ye kadar bayram kredisi vereceğini duyurdu. Elbette bu krediler kişiler tarafından çok farklı amaçlar için de kullanılabilir. Örneğin bu krediyi almaya hak kazanmış bir kişi kolaylıkla araç ya da ev alabilir. İşte İNG’den bu rekor bayram kredisinin detayları.

48 Ay Vade Seçeneği

 

Artık ihtiyaç kredilerinde de vadeler 48 aya kadar yükseltildi. Düşük taksitler ödemek isteyen kişiler çektikleri ihtiyaç kredilerinin vadelerini 48 aya kadar uzatabiliyor. Bazıları için bu vadenin uygulanması vade sonunda ciddi bir faiz ödemesine tekabül ediyor. Ancak bazıları için ise hissedilmeyecek kadar küçük taksitler sağlıyor.

İşte İNG Bank da müşterilerinin iki gruba ayrılmasını düşünerek bu bayram kredisi için vadeyi 48 aya kadar yükseltti. 100 bin TL çeken bir kişi 48 ay vade seçeneğini kullanarak çok daha kolay ve az taksit ödemelerine sahip olacak.

3 Ay Erteleme Şansı

Bayram dönemi oldukça hareketli geçmekte. Bankalar genellikle bu özel zamanlar için kullandırdıkları kredilere erteleme şansı tanıyor. İNG Bank da kullandıracağı bayram kredisi için 3 ay erteleme imkanı tanıyor. Yani 100 bin TL kredi kullanan bir kişi bu kredi ödemelerini ağustos sonu eylül başı yapabiliyor. Dolayısıyla hareketli geçecek olan yaz döneminde kredi ödemesi ile uğraşmak zorunda kalmıyor. Ancak bu kampanya 30 Mayısa kadar sürecek. Bu süre zarfında kampanyadan faydalanmayan kişiler için standart kredi koşulları geçerli olmaya devam edecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir