Akbank’tan KOBİ’lere kredi kolaylığı

Yazan:

Bankadan yapılan açıklamaya göre, e-ticaret pazaryerleri, entegratörler, ERP ve ön muhasebe platformları gibi üçüncü parti platformların kullanıcısı olan KOBİ’ler, geliştirilen uygulama sayesinde ilgili platformda yer alan ekranları üzerinden ticari kredi başvurularını yapabiliyor ve kredi sonuçlarını takip edebiliyor.

Hizmette çeşitlendirme avantajı

Kredi başvurusu onaylanan KOBİ’ler, Akbank kanallarına yönlendirilerek hızlı ve kolay bir şekilde ticari kredi ürünlerinden yararlanabiliyor. Entegrasyon projesi aynı zamanda platformlara da müşterilerine sundukları hizmetleri çeşitlendirme avantajı sağlıyor. İlk kez Akbanklı olacak KOBİ’ler de uzaktan müşteri edinimi süreciyle hızlıca bu hizmete ve ürünlere ulaşabiliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Akbank KOBİ Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Bülent Oğuz, Türkiye girişim ekosisteminin, sahip olduğu dinamizm, yetkinlik ve çeşitlilikle ülkenin ekonomik büyümesi ve sürdürülebilir kalkınması açısından büyük bir potansiyele sahip olduğunu belirterek, KOBİ’lerden, start-up’lardan ve diğer tüm girişimcilerden oluşan bu ekosistemi desteklemenin büyük önem taşıdığını aktardı.

Kuruluşundan dünyaya açılmasına tüm girişimlerin yanındayız

Girişimlerin kuruluş aşamasından globale açılımına kadar tüm aşamalarında özel ihtiyaçlarına yönelik uçtan uca çözümlerle yanlarında yer aldıklarını kaydeden Oğuz, şu açıklamalarda bulundu:

“Bütünsel bir bakış açısıyla sadece finansal çözümlerimizle değil verimli iş süreçleri yönetiminden müşteri memnuniyetinin artırılmasına, pazarlama ve satış kanallarının çeşitlendirilmesinden işletme maliyetlerinin azaltılmasına kadar geniş bir çerçevede rehberlik ve danışmanlık hizmetleri de sunuyoruz. Son olarak hayata geçirdiğimiz ticari kredi başvuru entegrasyonu ile de KOBİ’lerin işlerini yürüttüğü platformlarda konumlanmayı hedefleyerek onların hız, kolaylık ve esneklik ihtiyacına yanıt sunuyoruz. KOBİ’lerimizin finansmana erişimini kolaylaştıran ve cazip fırsatlar sunan ürünlerimiz ve hizmetlerimizle KOBİ’lerin yanında olmaya devam edeceğiz.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir