Anadolu Farm’ın gizli patronu ortaya çıktı!

Yazan:

Anadolu Farm’ın gizli patronu bankacı çıkınca ortalık karıştı!

Anadolu Farm’ın gizli patronu bankacı çıkınca ortalık karıştı!

Çiftlik Bank benzeri sistem ile üyelerden para toplayan ve bu paraların çok az miktarını geri ödeyen Anadolu Farm’ın kurucusu bankacıymış.

Çiftlik Bank olayından sonra hemen incelemeye başlayan ve toplam 65 şirketin denetime girmesini sağlayan Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’nın “Saadet zinciri” operasyonu  dahilinde Anadolu Farm’ın saadet zinciri olduğu sonucunu çıkarması ve hemen işlemlere başlaması üzerine soruşturma başlatıldı. Anadolu Farm üyelerinin büyük bir çoğunluğu savcılığa suç duyurusunda bulundu, firma ile alakalı denetim devam ediyor.

Soruşturma kapsamında elde edilen bilgiler dahilinde,  Ekolium Bilişim Yazılım Tarım Hayvancılık Otomotiv Turizm Gıda Lokantacılık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi (Anadolu Farm), daha önce göz altına alınan İsa Karademir’in olduğu anlaşıldı.

Özel bir bankada memur olarak çalışan ve bu nedenle şirket kaydını kendi üzerine yaptırmayan Karademir, bankadan istifa ettikten sonra firmada şube müdürü ünvanıyla faaliyet yürüttüğü, firmanın yönetim kurulu başkanı olduğu, soruşturma kapsamında ortaya çıktı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir