Binance Coin Nedir?

Yazan:

Binance dünyanın en büyük para borsalarından biridir. Binance coin de bu para borsasının kripto parasıdır. İsminden de anlaşılacağı üzere bu para yalnızca Binance piyasası üzerinden alınıp satılabiliyor.

Binance bilineceği üzere kripto paralar ile doğmuş ve şuanda dünyada en fazla işlem gören kripto para borsası olmuştur. Dolayısıyla bu paraya olan talep de aynı ölçüde artmıştır. Kısa ismi BNB’dir vbe piyasaya sürülecek olan Binance coin miktarı da 200 milyondur. Ayrıca bu piyasa üzerinden komisyon ve transfer ödemeleri de kullanılıyor. ayrıca borsa ödemelerinin Binance Coin ile yapılmasında ilk yıl yüzde 50 indirim fırsatı da yakalanıyor. İkinci yıl bu oran yüzde 25, üçüncü yıl yüzde 12,5 ve dördüncü yıl da yüzde 6.75 oluyor.

Gelecekte Binance Coin

 

Binance Coin’e olan talep beklenenden daha fazla. özellikle kripto para meraklıları ve gençler bu paraya yoğun ilgi gösteriyor. Binance coin madenciliği de bu doğrultuda coin yakma işlemine gidecek. Aslında bu bir türlü devalüe işlemi olacak ve Binance Coin’in değeri artırılmış olacak. Yani 100 milyon BNB yakılacak ve değer kaybı giderilecek. Aslında BNB’nin değeri artırılmış olacak. Bu da BNB yatırımcılarına büyük ölçüde fayda sağlayacak. Gelecek dönemlerde bu para biriminin sistemde gaz olarak kalması da tahmin edilenler arasında. Yani fevri bir yatırımı sindiremeyebilir ve anlık ya da günlük işlemler daha fazla getiri sağlayabilir.

Binance Coin Nasıl Alınır?

 

Binance coin almak için yalnızca Binance kullanılabilir. aynı şekilde BNB alabilmek için de Bitcoin kullanılır. yani Binance hesabına öncelikle Bitcoin aktarılmalıdır.  Tutar aktarıldıktan sonra Bitcoin taraması ile hesaptaki tutar bulunur ve aynı sayfa içerisinden BNB alımı için geliştirilen menüye tıklanır. Bu menü üzerinden öncelikle ne kadar BNB alınacağının belirtilmesi gerekiyor. onay geldikten sonra BNB’ler hesaba geçmiş olacaktır. Ayrıca Market sekmesi üzerinden çok daha basit bir şekilde de BNB satın alınabilmektedir. Site son derece güvenilir olması ile bilindiği için bu tarz alım satım işlemlerinde herhangi biz gizlilik açığı yaşamanız olası değildir.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir