Kripto Para Kazanma Taktikleri – Bunları Yap

Yazan:

Kripto paralardan kaybettiniz belki de bugün sizlere gerçekten kazananlar nasıl kazanıyor? Sizlere kripto para kazanma taktikleri hakkında detaylı bilgiler vereceğim. Belirli aralıklar da gidip gelen bitcoin ve altcoinler. Durgun ve düşmüş piyasada sizlerin de öncelikle uzun vadeli yatırımcıların da motivasyona ihtiyacı olduğunu biliyorum. Hadi gelin kripto para kazanma taktiklerine bir bakalım;

Kripto Para Kazanma Taktikleri

Sizlere geçmişe yönelik ve farkındalık bakışlı liste hazırladım bu listeye dikkatinizi verirseniz bu taktiklerin dışına çıkar da taktik aramaya devam ederseniz kaybetmeye devam edeceksiniz.

Bir çok fenomen grafik modeli çıkarıyor doğru tahminler yaptıklarını ifade ediyorlar fakat geçmişe bakıldığında aynı grafikler sürekli devam etmiş. O yüzden geçmişe bakarak yatırım yapabilirsiniz.

Analistlerin düşüncelerine bakarak yatırım yapanlar kısa vadeli yatırımcılar zarar eder ve sonra internette bir çok yerde bitcoin’in yok olacağını ve dolandırıcı olduklarını belirtir dururlar.

Kripto para kazanma taktikleri kısaca arkadaşlar yaşanan her düşüşte eklemektir. Ayı ve Boğa sezonlarını herkes tahmin edebilir Dünya haberlerinden öne çıkarak.

Bir çok insan kaybettiklerinde araştırmaya başlıyor öğrenmeye başlıyor. Kısa vadede borsa %20 yükselir, %20 düşer bu gibi yükselişler sizi zengin etmez ve sizi küçük düşünmenize neden olur.

Kripto para kazanma taktikleri kesinlikle şudur; Borsada amaç para kazanmak olmamalı, zengin olmak olmalı amaç. Borsaya piyango olarak değil doğru stratejinin zenginlik vereceği mekanizma olarak görmek gerekir. Unutmayın ki bu piyasada konuşanlar değil doğru hamle yapanlar kazanır.

Bonus: Ayı ve Boğa sezonunda kazanabilirsiniz. Diğer tüm taktikler sürekli kazandırabilir fakat duygularınız ile hareket ettiğiniz zaman bir çok para ile girdiğiniz anda kaybetmenize olanak tanır. Yani 4 kere kazandığınızı 5’inci denemeniz de hepsini eninde sonunda kaybedersiniz asla ve asla açgözlü olmayın. Kesfeet aracılığıyla haberin devamına ve bu gibi gerçek doğru bilgilere ulaşabilirsiniz.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir