Binance Türkiye’den Üniversite Öğrencilerine Kripto Eğitimi

Yazan:

Binance Türkiye, finansal okur yazarlık bilincinin artırılması amacıyla üniversite öğrencileri için kripto eğitimi başlatıyor.

Finansal okur yazarlık, bireylerin bütçe yapma, tasarruf, borç alma ve yatırım gibi temel finansal kavramlar hakkında bilgi sahibi olmaları ve bu bilgileri kararında kullanabilme becerisidir. Okur yazarlığın yüzde 85 olduğu ülkemizde Binance, finans alanındaki bilincin de geliştirilmesi için kripto eğitimi düzenliyor.

Binance Türkiye, Öğrenci Üniversiteleri için Kripto Eğitimi Başlatıyor

Binance’in üniversite öğrencilerine yönelik hazırladığı Kripto 101 olarak adlandırılan finansal okur yazarlık eğitimi başlıyor.

Binance Türkiye ekibi tarafından düzenlenen Kripto 101 webinarı, 7 Ekim Cuma günü saat 19.00’da gerçekleştirilecek. Üniversite öğrencilerine kripto para, blockhain ve web3 gibi geleceğin trend teknolojileri hakkında ücretsiz temel eğitim sağlanacak. Webinarda Binance TR takım üyeleri ve blockchain sektöründe uzman isimler tecrübelerini aktaracak.

Webinar sonundaki quiz sorularına doğru cevapları veren 50 öğrenci için ödül havuzu fırsatı sağlanıyor. Kazananlar, 500 BUSD ödül havuzunu paylaşma şansı elde edecek. Webinar’a katılmak isteyenler buradaki linkten kayıt oluşturabilirler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir