Bytecoin nedir?

Yazan:

Bytecoin açık kaynak kodlu özel bir kripto para birimidir herkesin Bytecoin ağ gelişimine katılmasına izin veren bir sistemdir.

Bytecoin nedir?

Bytecoin açık kaynak kodlu özel bir kripto para birimidir herkesin Bytecoin ağ gelişimine katılmasına izin veren bir sistemdir. Gizlilik ve güvenliğe önem veren hissedarlar Bytecoin’i kullanıyor. Finansal gizliliğini korumak isteyenler için en iyi çözüm olarak görülen Bytecoin, herhangi bir ek ücret ve takip gerektirmeden dünyanın her noktasında kendi network sistemi tarafından özel transfer işlemlerinizi yerine getirir. Bu sistem de akranları gibi, boştaki bilgisayarları kullanarak, çok hızlı ve karmaşık işlemler gerektiren ihtiyaçları dev ağı sayesinde çözümlüyor. Bu hizmet için BNC kazanırsınız.  An itibari ile dolaşımda 183.890.481.254 BCN bulunmaktadır. Bir BNC değeri 0,005 dolar değerindedir. Paranızın bir aracı yoluyla transfer edilmesine, banka veya finans kurumu aracılığıyla işlenmesine ve kayıt altına alınmasına fırsat vermeden, Bytecoin kullanıcıları arasındaki işlemleri daha güvenilir kılan İnternet üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

Bytecoin Avantajları Nelerdir

 İşlem gizliliği güvenli kriptografik algoritmalar ile korunmaktadır, böylece kimin parayı kime gönderdiğini 3. kişiler veya kuruluşlar tarafından bilinemez. Bytecoin’un güvenilirliği, işlemlerin işlenmesinde yer alan tüm bilgisayarların toplam hesaplama gücü ile tanımlanır. Özetle işleme gücü ne kadar büyük olursa, ağ o kadar güvenilir olur. Böylece, cüzdanınızda saklanan tüm paralar işlem sırasında korunur ve güvenliği ağın güvenilirliğine bağlı değildir. Paranız her zaman güvende kalır. Emisyonlar 184 milyar BCN ile sınırlandığından, bytecoin zamanla giderek daha pahalı hale gelecektir. Her 120 saniyede yayılan Bytecoin sayısı biraz daha azalmaktadır. Sonuç olarak BCN değer kazanmaktadır.  Blok başına düşen keskin düşüş oranlarına sahip olan para birimleri ağ gücünde yoğun düşüşlere maruz kalır ama bu noktada Bytecoin emisyonları yavaş yavaş azaldığı için para kaybı büyük olmadan çekebilirsiniz.

Bytecoin Ağına Katılım

Bytecoin emisyonu, tüm ağ elemanlarının hesaplama güçlerini beraberce kullandığı için  açık bir süreçtir. Herhangi bir kullanıcı Bytecoin ağına dilediği zaman katılabilir ve emisyon sürecine katılabilir böylece her bir kullanıcı bir madenci haline gelebilir. Tüm işlemler her 120 saniyede bir yapılır. Madenciler, işlemlerin doğru bir şekilde işlenmesini ve işlemlerin ve kişisel verilerin kriptografik korunmasını sağlar. Ancak, madenciler Bytecoin gönderenin ve alıcının kimliğini koruduğu ve aktarılan toplamı gizlediği için kullanıcıların finansal verilerine erişemez.  Herhangi bir finansal sistemin amacı bir para biriminin minimum maliyetle verimli çalışmasını sağlamaktır. Bahsedilen operasyon son kullanıcılardan yararlanarak ücretlerin düşürülmesine izin verir. Mevcut finansal sistemlerin iyileştirilmesinin yanı sıra, aynı hedeflere daha verimli bir şekilde hizmet edecek yenilerini tasarlamanın ve uygulamaya koymanın bir gereklilik olduğuna inanmış olan kurucuların misyonu mevcut olanlardan daha verimli yeni bir finansal sistem geliştirmek, yani aynı fonksiyonları kullanıcılara daha az maliyetle sunmaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir