Çiftlik Bank benzeri şirketler mercek altına alındı

Yazan:

Geçtiğimiz haftalar da yaşanan üzücü olayı biliyorsunuz. Çiftlik bank yüz binlerce insanı hortumladı. Bunun üzerine 65 şirket mercek altına aldındı.

Geçtiğimiz haftalar da yaşanan üzücü olayı biliyorsunuz. Çiftlik bank yüz binlerce insanı hortumladı. Mehmet Aydın ile alakalı yüzlerce yorum yapılıyorken, kimileri Sherlock Holmes olmayı tercih etti. İzini sürenler var, ortada sadece Mehmet Aydın değil bir çok para babası olduğunu düşünenler var. Bir vatandaşımız, Uruguay’da bir müteahhit’in Ferrari’sini 2015 yılında Mehmet Aydın’a hediye ettiğini ortaya çıkardı.

Çiftlik Bank ve Benzeri Şirketler Denetime Alındı

Ama konumuz bu değil, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, Çiftlik Bank benzeri tüm şirketleri radarına aldı. Yapılan binlerce şikayet üzerine hemen harekete geçen Bakanlık, 65 şirketi gözetim altına aldı, bunlardan 19’u piramit satış sistemine sahip olduğu anlaşıldı. Bu şirketlerin isimleri açıklandı, diğer şirketler ile alakalı araştırmalar sürüyor.

İşte Piramit Satış Sistemli Şirketler

“Ulusal Mali Yardımlaşma Sistemi (UMYS), Mega Grup Bilişim Ağ Paz. ve İnt. Hiz. Ltd. Şti, Kyani Turkey Kozmetik Ürünleri ve Gıda Takviyeleri İthalat, İhracat, Pazarlama, Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, QNET Promosyon Pazarlama ve Turizm Ltd. Şti., Kairos Technologies Limited Türkiye Temsilcileri, MGlobally Solutions Ltd. Türkiye temsilcileri, OWNCOIN Dış Ticaret AŞ, Evo Binary International DWC-LLC Türkiye Temsilcileri, MMM Türkiye Temsilcileri, İnfinity Coin Türkiye Temsilcileri, My Crypto World Türkiye Temsilcileri, Cmon Online Türkiye Temsilcileri (Statü İş Sistemleri Yazılım ve Danışmanlık Limited Şirketi), Myadsino (Red Deck Entertainment Limited) Türkiye Temsilcileri, Forever Primes İnternet Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi, Posavis Bilgisayar Reklam E Ticaret Danışmanlık Anonim Şirketi.”

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir