Düşük Komisyonlu Sanal POS ile Giderlerinizi Azaltın!

Yazan:

Bugün birçok işletme POS ürünlerine ödediği yüksek komisyon oranları ile gider maliyetlerini optimize etmeye çalışıyor. İşlemlerde verilen yüksek komisyon oranları yıl bazında değerlendirildiğinde kazancınızın azalmasına neden olabilir. Tam da bu noktada bakım masraflarından, yenileme ücretine, kurulumdan diğer ek sürpriz ücretlere kadar gider maliyetlerini ortadan kaldıran ParamPOS ürünü ile tanışın.

Param Sanal POS ile avantajlı komisyon oranlarından hemen faydalanabilirsiniz. Ancak önce Sanal POS nedir? Neden Kullanmalısınız, ParamPOS size nasıl avantaj sağlar bunlara bir göz atalım.

Sanal POS Nedir?

Sanal POS hizmeti, alıcının online olarak ödeme işlemini yapabilmesine imkan tanıyan bir yazılım uygulamasıdır. Sanal POS ürünleri birçok web sitesine kolayca entegre edilebilir. Müşterilerin alışveriş sepetlerine ürün eklemeleri, “satın al” düğmesine basmaları ve sanal POS sayfasına yönlendirilmeleri yeterlidir. Bu noktada ödeme bilgilerini girerler ve ödeme birkaç saniye içinde güvenli bir şekilde işlenir.

 

Müşteri bilgilerinden, yapılan ödemelere, fraud işlemlerinden daha birçok sorunu engelleyebilmek satıcılar için oldukça zordur. Bu nedenle bir ödeme altyapısı sağlayıcı size bu konuda önemli faydalar sunabilir.

 

ParamPOS Nedir, Kimler Kullanabilir?

Ürünlerinizi müşterilere ulaştırabilmek ve en kolay şekilde satın almalarını sağlamak önemlidir. Ancak bunu yaparken işlem güvenliği ve kolaylığını göz önünde bulundurmak gerekir. Sanal POS işlemlerinin size yorucu ve karmaşık geldiğinin farkındayız. Bu nedenle işinizi büyütmek yada diğer uğraşlarınız arasında birde ödeme sistemleri sizi uğraştırsın istemeyiz.

 

ParamPOS’un sunduğu avantajlar ile işlemlerinizi hızlı ve kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Tek Tek bankalar ile anlaşma yapmaya gerek kalmadan Param ile tüm bankaları tek bir pos’ta kullanabilirsiniz. Özel komisyon oranları ve ücretsiz kurulum ile ParamPOS ürünü her anında yanında.

 

ParamPOS’un Sunduğu Avantajlar

  • ParamPOS’da üyelik ücreti, kurulum ücreti yok. Üstelik En uygun sanal pos komisyon oranı ile ek birçok avantaj Param’da.
  • 99’dan başlayan sanal pos komisyon oranları ile işletmenizin maliyetlerini azaltabilirsiniz.
  • ParamPOS ödeme altyapısı ile hızlı ve kolay tahsilatlar yapın.
  • Tüm işlem süreçlerini kolayca mobil uygulama yada iŞube aracılığı ile yönetebilirsiniz.
  • Ödeme kartlarının toplanması, saklanması ve saklanmasında güvenliği artıran PCI – DSS Uyumluluğu ; ödeme işlemlerini gerçekleştirmek için vazgeçilmez bir gerekliliktir. Bu nedenle ParamPOS ödemeler için yeniden kullanım erişimini güvenli ve belirtilmiş bir şekilde elden çıkarmaya olanak tanır.

En düşük komisyon oranları ile ödemelerinizi hemen almaya başlayabilirsiniz.

ParamPOS ürünü ile ödemeleriniz ertesi gün hesabınızda. %0,99 dan başlayan avantajlı pos oranları ile param.com.tr’de, hemen başvur 24 saat içinde ödeme almaya başla.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir