Ethereum nereden alınır? Ethereum değeri 2018

Yazan:

Sanal para birimlerinden olan Ethereum değer olarak şu an için piyasalarda en değerli ikinci kripto para birimi olarak yatırımcıların karşısına çıkmaktadır. Özellikle son zamanlarda yaşadığı fiyat artışı ile Ripple’i tahtından ederek ikinci sıraya tekrar yerleşen Ethereum’u yatırım aracı olarak almak isteyenlerin merak ettiği sorunun cevabını buradan vermek istiyoruz.

Ethereum nereden alınır?

Ülkemizde faaliyet gösteren Türk borsalarının tamamında bulunan Ethereum’u almak için yurt dışında faaliyet gösteren diğer sanal para borsalarını da tercih edebilirsiniz. Özellikle yazıyı ele aldığımız 1 Nisan 2018 tarihinde değeri 392 Dolara çıkan Ethereum’u almak için belirttiğimiz borsaları ve güncel fiyatlarını sizlere buradan açıklamak istiyoruz.

Belirttiğimiz fiyatların 1 Nisan 2018 tarihine ait olduğunu açıklamak istiyoruz.

Ethereum hangi borsalardan alınır?

OKEx borsası üzerinde değeri 386 Dolar olan Ethereum’ı bu belirttiğimiz borsa üzerinden kolay bir şekilde temin edebilirsiniz.

Bitfinex üzerinden almak istediğiniz zaman ise bu sanal para biriminin değeri karşımıza 386 Dolar olarak çıkmaktadır. Bitfinex borsasının en çok tercih edilen borsalar arasında olduğunu belirtmek istiyoruz.

Binance üzerinden de Ethereum alma fırsatınız bulunmaktadır. Binance üzerinde Ethereum’u belirttiğimiz tarihte ki fiyatı ise 386 Dolar olarak işlem görmektedir. Aynı gün içerisinde değeri % 2.59 azalan bu para biriminin önceki gün ciddi bir düşüş ile karşı karşıya kaldığını belirtmek istiyoruz.

Kraken’de Ethereum alınacak bir diğer borsa olarak karşımıza çıkmaktadır. Değeri Kraken üzerinde 386 Dolar olan Ethereum’u bu borsa üzerinden de temin edebilir ve yatırım aracı olarak kullanabilirsiniz.

YoBit üzerinden Ethereum almak isteyenlerin ise ödeyecekleri rakamın 390 Dolar olduğunu belirtmek istiyoruz. Borsalar arasında bu fiyat farklarının neye göre belirlendiği konusunda net bir bilgimiz bulunmuyor. Ancak birçok borsa üzerinden Ethereum fiyatları arasında en fazla 1 Dolar ile 5 Dolar arasında fiyat farkları bulunmaktadır. Bu farklarda zaten borsaların al sat işlemleri sırasında sizlerden aldığı komisyonlar ile neredeyse aynı fiyata denk gelmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir