Hesap İşletim Ücreti Almayan Bankalar 2018

Yazan:

Bankalar insan hayatında önemli bir yer kaplamaktadır. Paranın olduğu her yerde var olmaya devam edecek olan bu birimler insan hayatına birçok katkı sağlamaktadır. Birçok işlemin ücretli olarak yapıldığı bankalarda hesap işletim ücreti veya kullanım bedeli adı altında birçok ekstra ücret alınabiliyor.

Bankaların eyim yerindeyse birçok işlemden ücret alması ve kesinti yapması müşterileri kızdıran bir durum. Bu nedenle bazı bankalar öğrencilere uygun banka kartları ve kredi kartları sunmaya başladılar. Böylece üniversite öğrencilerine yönelik aidat ve hesap işletim ücreti olmayan ürünler geliştirdiler. Hesap işletim ücreti almayan bankalar arasında yer alan katılım bankaları da son dönemlerde oldukça ilgi görmektedirler.

Günümüzde artık sadece öğrenciler için değil bireyler için de bankalar özel internet şubeleri açmaya başladılar. Her işinizi internet üzerinden mobil olarak halledebileceğiniz bu şubelerde ise hesap işletim ücreti veya kredi kartı aidatı gibi giderler olmuyor. EFT ve Havale gibi işlemlerde de yine herhangi bir ücret kesintisi yapmayan bankalar mevcut. Bu bankalardan hesap açarak her yıl işletim ücreti adı altında sizden masraf alınmasının önüne geçebilir ve işlemlerinizi ücretsiz olarak gerçekleştirebilirsiniz. İşte hesap işletim ücreti almayan ve işlemlerde kesinti yapmayan bankalar ve hesapları:

Finansbank – EnPara

Şubesiz bir banka olarak potansiyel müşterilerine tanıtılan EnPara internet bankacılığı ve mobil bankacılık şeklinde çalışıyor. Ayrıca bir kartınız da oluyor ve ATM’lerden rahatlıkla para çekebiliyorsunuz. Hesap işletim ücreti almayan bankalar arasında ilk sırada yer alan Finansbank, EnPara ile EFT, havale ücreti ve hesap işletim ücreti talep etmeden müşterilerine hizmet sunuyor. Siz de masrafsız bir şekilde bankacılık işlemlerinizi halletmek isterseniz internet sitesinden EnPara başvurusu yapabilir ve belirlediğiniz bir yerde bankacılık hizmeti sözleşmenizi imzalayarak hesabınızı aktif olarak kullanmaya başlayabilirsiniz.

KuveytTürk – Senin Bankan

Şubesiz bankacılık kategorisinde değerlendirebileceğimiz Senin Bankan, Kuveyt Türk’ün müşterilerine sunmuş olduğu bir bankacılık hizmetidir. EFT ve havale ücreti almayan Senin Bankan hesap işletim ücreti de almıyor. Hesap işletim ücreti almayan bankalar arasında yer alan Kuveyt Türk, katılım bankası olması dolayısı ile diğer açılan hesaplardan da hesap işletim ücreti alınmamaktadır.

Albaraka Türk

Banka bünyesinde açılan hesaplardan bir hesap işletim ücreti alınmamaktadır. Böylece herhangi bir ekstra gideriniz ve işlem ücretiniz olmadan bankacılık hizmetlerinden rahat bir biçimde faydalanabiliyorsunuz.

Türkiye Finans Bankası

Katılım bankası olması dolayısı ile Türkiye Finans da müşterilerinden hesap işletim ücreti almamaktadır. Başvurularınızı direkt olarak şubeye giderek yapabilirsiniz.

Yukarıda yer alan bankalardan hesap açarak hesap işletim ücreti ve EFT & Havale gibi işlem ücretlerinden kurtulabilir ve ekstra para ödemeden bankacılık hizmetlerinden faydalanabilirsiniz. Hesap işletim ücreti almayan bankalar arasında yer alan bu bankalardan hesap açabilir veya kredi kartı kullanabilirsiniz. Daha detaylı ve ekstra bilgi almak için şubelere giderek bilgi alabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir