HSBC Advantage’tan Motorlu Taşıtlar Vergisi’ne 3 Taksit Fırsatı

Yazan:

Motorlu Taşıtlar Vergisini HSBC Advantage ile ödeyenler 3 taksit avantajından yararlanıyor

Motorlu Taşıtlar Vergisi; HSBC Advantage Kredi Kartı ile www.gib.gov.tr adresinden 3 eşit taksitte ödenebilecek.

 

Motorlu Taşıtlar Vergisi’ni HSBC Advantage ile ödeyenler Temmuz ayı boyunca taksit fırsatından faydalanabilecek.Yasal ödeme süresinden sonra yapılacak ve gecikme zammının dâhil olacağı ödemelerde ise HSBC Advantage ile 3 taksit seçeneği geçerli olmayacaktır.

 

Kampanya detayları için:

Kampanyadan 1-31 Temmuz tarihleri arasında HSBC Advantage Kredi Kartı ile  ‘den ödeme yapanlar yararlanabilir. Kampanyadan yararlanan müşterilerimizin ödemeleri ekstrelerine 3 eşit taksitte yansıtılacaktır. Kredi kartıyla yapılan motorlu taşıt vergisi ödemelerinde Advantage NakitPuan kazanımı ve kullanımı geçerli olmayacaktır. Concept kart için katılım ücretsizdir.

 

HSBC Hakkında

 

Ülkemizde 1990 yılından bu yana faaliyet gösteren HSBC Türkiye; Kurumsal Bankacılık ve Yatırım Bankacılığı, Bireysel Bankacılık ve Birikim Yönetimi alanlarında hizmet sunmaktadır. HSBC Türkiye, şubeleri, telefon bankacılığı, ATM bankacılığı ve dijital bankacılık kanallarıyla müşterilerine finansal çözümler sunmaktadır. Merkezi Londra’da bulunan ve dünyanın en büyük bankacılık ve finans hizmetleri kuruluşlarından biri olan HSBC Grubu; bugün Avrupa, Asya-Pasifik bölgesi, Kuzey ve Güney Amerika, Ortadoğu ve Afrika olmak üzere 66 ülke ve bölgede yaklaşık 3 bin 800 ofisiyle hizmet vermektedir.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir