ING Bank’tan Avantajlı Bayram Kredisi

Yazan:

ING Bank, Kurban Bayramı’na özel ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı. Kampanya ile ING müşterileri yüzde 1.84’ten başlayan faiz oranları ve 48 aya varan vade imkanıyla, 50.000 TL’ye kadar kredi kullanabilecek. Ağustos ayı boyunca başvurulabilecek kampanyayla 3 ay erteleme fırsatı da sunuluyor.

Sektöründe “Eski Köye Yeni Âdet” sloganıyla ezber bozan bankacılık uygulamalarına imza atan ING Bank, müşterilerinin Kurban Bayramı öncesi artan ihtiyaçlarını uygun koşullarla karşılayabilmeleri amacıyla bayram kredisi kampanyası başlattı.

 

Kampanya kapsamında ING müşterileri, yüzde 1.84’ten başlayan faiz oranı ve 48 aya varan vade ile 50.000 TL’ye kadar kredi kullanabilecek. Müşterilerine 3 ay erteleme fırsatı da sunan ING Bank’ın bayrama özel ihtiyaç kredisi için Ağustos ayı boyunca ING Mobil,  ve tüm ING Bank şubelerinden başvuru yapılabilecek.

 

ING Bank Türkiye Hakkında:

ING Bank Türkiye, Global Compact Türkiye Sürdürülebilir Bankacılık ve Finans Çalışma Grubu, TÜSİAD STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics/Fen, Teknoloji, Mühendislik, Matematik) Çalışma Grubu ve Global Compact Türkiye Kadının Güçlenmesi Çalışma Grubu üyesidir. Aynı zamanda, Birleşmiş Miletler Kadının Güçlenmesi Prensipleri imzacısı ve her yaştan kadını ve erkeği toplumsal cinsiyet eşitliği ve kadın hakları için değişimin savunucusu ve temsilcisi olmaya çağıran Birleşmiş Milletler’in “HeForSHE” hareketinin destekçisidir. Türkiye’de yaklaşık 260 şubesi ile hizmet veren ING Bank’ın bankacılık stratejisi, Türkiye’nin sürdürülebilir ekonomik büyümesine paralel bankacılık yapmaktır. Bu kapsamda, ana odak noktası tasarruf ve inovasyondur. Lider tasarruf bankası olma konumlandırması paralelinde pazara sunduğu ürünlerin yanı sıra, modeli, uygulaması ve ölçümlemesi itibarıyla Türkiye’de ilkokul öğrencilerine yönelik tasarruf odaklı ilk ve tek finansal okuryazarlık eğitimi olan ‘Turuncu Damla’ sosyal sorumluluk programını yürütmektedir. Program 7 ilde, 250 okulda, yaklaşık 32.000 öğrenciye ulaşmıştır. Diğer yandan, yeni dönem dijital bankacılığın liderleri arasında yer alma hedefinde olan ING Bank, bankacılık modelini her zaman, her yerde, kolay ve hızlı finansal çözümler sağlayan banka olmak üzerine geliştirmiştir. ING Bank “Eski Köye Yeni Âdet” sloganıyla inovasyona dayalı bankacılığını ön plana çıkarmaktadır.

 

ING Grubu Hakkında:

ING, bankacılık faaliyetlerini ING Bank şirketi ile yürüten, güçlü bir Avrupa tabanına sahip dünya çapında bir finansal hizmetler şirketidir. İnsanları güçlendirerek yaşamda ve iş hayatında bir adım önde kalmalarını sağlamayı amaçlayan ING Grubu, 40’tan fazla ülkede 51 bin çalışanıyla bireysel ve kurumsal bankacılık hizmetleri sunmaktadır. ING Grubu hisseleri Amsterdam (INGA AS,),Brüksel ve New York Menkul Kıymetler Borsası’nda (ADRs: ING US, ING.N) işlem görmektedir. Sürdürülebilirliği stratejisinin ayrılmaz bir parçası olarak kabul eden ING, Sustainalytics’in banka endüstrisi sıralamasında“lider” konumunda yer almaktadır. Ayrıca ING grup hisseleri FTSE4Good Endeksi ve Dow Jones Sürdürülebilir Endeksinde dahil edilmiştir ve burada banka endüstri grubu liderleri arasındadır.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir