Katılımevim Güvencesiyle Kredisiz Ev Almanın Keyfini Yaşayın

Yazan:

Hayallerinizdeki evde yaşamak ya da geleceğinize yatırım olarak bir ev almak istiyor fakat yüksek faiz, peşinat ve ek masraflar nedeniyle bu isteğinizi gerçekleştiremiyor olabilirsiniz. BDDK faizsiz ev alma şirketi olan Katılımevim ise kredisiz ev alma seçenekleri sayesinde hayallerinizi gerçekleştirmenize destek olacak!

Banka kredileri, yüksek peşinat ve ek masraflar ev sahibi olmak isteyen kişilerin karşılaştığı en büyük zorluklar olarak nitelendirilebilir. Ev almak isteyenlerin ilk başvurduğu finansman yöntemi olan banka kredileri olmadan bir eve sahip olamayacağınızı düşünüyorsanız BDDK faizsiz ev alma şirketi olan Katılımevim fırsatlarıyla tanışmamış olabilirsiniz.

Finansman yöntemi olarak banka kredilerini seçmek kolay bir yol gibi görünse de beraberinde ek masraflar, yüksek geri ödeme ve peşinat yükümlülükleri de getirebilir. Bu nedenle banka kredileri kişilerin bütçesini zorlamasına veya ev sahibi olma hayallerinden vazgeçmesine yol açmaktadır. Ancak BDDK faizsiz ev alma şirketleri arasında yer alan Katılımevim sayesinde Türkiye’nin herhangi bir noktasından kredisiz ev alma fırsatına sahip olabilirsiniz.

Kredisiz Ev Almak Avantajlı mı?

BDDK faizsiz ev alma şirketi Katılımevim, size herhangi bir kredi puanına ihtiyaç duymadan, yüksek faizli geri ödeme planlarına ve peşinat ödeme yükümlülüğüne katlanmadan kredisiz ev alma avantajı sunar. Peşinatsız, faizsiz ve kredisiz ev almak için ise Katılımevim’e katılım şartlarını sağlamanız oldukça kolaydır.

Katılımevim kredisiz ev alma yöntemi sayesinde kira öder gibi ev sahibi olmanın keyfini yaşayabilirsiniz. Tasarruflu finansman yöntemleri sunan Katılımevim BDDK faizsiz ev alma şirketleri arasında güveni ve eşitliği temel alan yaklaşımıyla fark yaratmaktadır. Katılımevim sayesinde çeşitli tasarruf finansman yöntemlerini kullanabilir, bütçeniz dahilinde Türkiye’nin istediğiniz herhangi bir noktasındaki eve sahip olabilirsiniz.

BDDK Faizsiz Ev Alma Yöntemleri Güvenli mi?

Düşük faizle ev sahibi olmak için yüksek kredi puanlarına sahip olmanız ve aynı zamanda bankanızın birçok kriterine uyum sağlamanız gerekir. Kurulduğu günden bu yana BDDK faizsiz ev alma şirketleri arasında farkını kaliteli ve güvenli hizmeti ile kanıtlayan Katılımevim’de ise ek masraf, kredi, peşinat ve faiz gibi yükümlülüklerle karşılaşmazsınız.

Hayallerinizdeki eve güvenli ve kolay bir şekilde ulaşmak için hemen Katılımevim fırsatlarından yararlanabilirsiniz. Bu sayede bütçenize uygun olarak ayarlanan ödeme seçenekleri ile herhangi bir ek masraf olmaksızın istediğiniz evi kredisiz olarak alabilirsiniz.

Katılımevim’in kredisiz ev alma seçenekleri hakkında daha fazla bilgi edinmek için 444 11 00 numaralı çağrı merkezinden ulaşabilir ya da en yakın şubeyi ziyaret ederek hemen başvuruda bulunabilirsiniz.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir