Evden eve nakliyat için doğru adres

Yazan:

Evden eve nakliyat için doğru adres

Büyükçekmece evden eve nakliyat firmalarından biri olarak hem şehir içi hem de şehirlerarası profesyonel kapıdan kapıya ve yük taşımacılığı hizmetleri sunuyoruz. Sektörümüzde ana hizmetlerimiz apartman taşıma, birim taşıma, ofis taşıma, forklift taşıma ve eşya depolamadır. Büyükçekmece’de bir nakliye şirketi olarak birçok projeye katıldık ve müşterilerimize eksiksiz bir taşınma deneyimi sunduk.

Hizmetlerimizde daima kalite ve dürüstlüğü ilke edinir, alınan paranın ve yapılan işin tam karşılığını veririz. İş ahlakını ve kaliteyi ana hedefimiz olarak görüyoruz.

Baştan sona işimize özen gösteriyoruz ve taşınma sürecini olabildiğince sorunsuz hale getirmeye çalışıyoruz. Bu nedenle bir yılı aşkın süredir Büyükçekmece’nin en çok tercih edilen nakliye firmasıyız.

Büyükçekmece nakliye, 15 yılı aşkın süredir profesyonel olarak yaptığımız, baştan sona profesyonellik gerektiren bir iştir. Çalışanlarımızı alanında en yetkin kişiler arasından seçiyoruz. Böylece Büyükçekmece nakliye kamyon hizmetinde bize tam olarak güvenebilirsiniz.

İlk tespit çok önemlidir. Bu adımda, öğeye bir araç ve personel seçimi atarız. Personelimizle evinizi ziyaret edeceğiz. Taşınan malları ve varış yerini kontrol ediyoruz. Bu şekilde size detaylı bir tasarım sunacağız. Büyükçekmece’nin kapıdan kapıya hizmetinden iş bilgisi alabilirsiniz. Malların teslim yerini ve varış yerini tahmin ederken olası sorunlara hazırlıklıyız. Örneğin araç binanın çıkış kapısına tam olarak yanaşmıyorsa, yaklaşma mesafesi olan bir araç getiriyoruz.

İyi bir taşıyıcı, malları sağa sola çarpmadan doğru şekilde taşır. Kadromuzda en deneyimli kişileri istihdam ediyor ve onları bu konuda eğitiyoruz. En iyi ulaşım sistemini bu şekilde uyguluyoruz.

Eşyalarınızı iyi bir paketleme süreci ile paketliyoruz. Ardından özenle tasarlanmış aracımıza yerleştiriyoruz. İyi bir hizalama işlemi ile eşyaların zarar görmesinin önüne geçiyoruz. Malları yüklemeyi bitirdikten sonra vakit kaybetmeden yola çıktık.

Büyükçekmece teslim fiyatı hesaplaması mal miktarı ile doğru orantılıdır. Binanın katlarının yüksekliği taşınacak mesafeye göre fiyatı etkiler. Ancak Büyükçekmece şehir içi trafiğinde mesafe pek önemli değil. Büyükçekmece şehir dışı ulaşımda kat edilen mesafe maliyetleri doğrudan etkiler. Yakıt fiyatı ile doğru orantılıdır.

Büyükçekmece nakliyat firmaları olarak eşyalarınızı çizilmeye ve kirlenmeye karşı en iyi malzemelerle paketliyoruz. Nereye giderse gitsin, paketini açıp restore ediyoruz. Birçok nakliye firması gibi kalitesiz naylon gibi malzemeler kullanmıyor, iş için özel olarak üretilmiş kılıfları tercih ediyoruz. Bu yüzden riskli alanlarda 3-4 kata kadar paketleme yapıyoruz. Çünkü iyi ve profesyonel paketleme işin sonucunu doğrudan etkileyen bir faktördür.

Personelimiz evinizi düzene sokmak için ellerinden geleni yapacaktır. Tıpkı eski eviniz gibi yeni eviniz için de tasarım onayı ile taşınma süreci sona erer. Tek yapmanız gereken kişisel eşyalarınızı düzenlemek ve yeni evinizin keyfini çıkarmak. Uygun fiyatlı eve teslim hizmetimiz ile en iyi profesyonelliğin buluştuğunu fark edeceksiniz.

 

  • Tanıtım yazısıdır…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir