Metaverse Coin Nedir, En iyi Metaverse Projeleri

Yazan:

Kelime anlamı normalin ötesinde olan olarak ifade edilen metaverse sanal dünyaya ilişkindir. Her yerde karşılaşılan bir kavram haline gelen metaverse coin çeşitleri kripto para yatırımcılarının ilgisini çeker. Gelişmiş teknolojik bir yapıya sahip olan bu sanal gerçeklik alemi standart kripto para türlerine göre daha yeni bir yapıdır. Kullanılabilecek token fiyatları son derece düşük olup 1 doların altında coin bulmak mümkündür. Böylece her kullanıcı için yatırım fırsatı ortaya çıkar.

En iyi metaverse coinleri kullanıcılar tarafından merak edilir. Özellikle 2022 yılı için uzmanlar tarafından paylaşılan coinler doğru analiz edilip satın alınmalıdır. Satın alma ve yatırım aşamasında güvenilir bilgiler tercih edilmeli, emin adımlarda ilerlemeye özen gösterilmelidir. Bu şekilde tercih edebileceğiniz ve tavsiye edilen metaverse coin listesinde şunlar yer alır:

Sandbox (SAND)

Etkileyici bir performansa sahip olan Sandbox (SAND) ethereum ağında çalışır ve NFT oluşturma gibi amaçlarla kullanılır. Powl şirketi tarafından oluşturulan bir metaverse oyunu olarak hazırlanmıştır. Sandbox dünyasında yer alan oyuncular NFT şeklinde bir toprak parçası satın alırlar ve farklı kaynaklar aracılığıyla kendi evrelerini yaratabilirler. Oyun için bütün alım satımlar ERC-20 tokenı olarak ifade edilen SAND token ile gerçekleşir. Oyuncular istediklerinde oyun içerisinde varlıklar oluşturup bunları belirlenmiş pazaryerleri ile entegre edebilirler.

Decentraland (MANA)

Decentraland ya da diğer ismi ile mana coin bir tür sanal gerçeklik platformudur ve metaverse coinleri arasında ilk sıralarda yer alır. Platformun kripto varlığı olan MANA ethereum blok zinciri üzerinden işlem görür. Bu platformda kullanıcılar para kazanabilecekleri, inşa edebilecekleri ve içinde gezebilecekleri araziler satın alabilirler. Kullanıcılara özgün bir oyun deneyimi sunan ortam ayrı zamanda para kazanma olanağı da sağlar.

Enjin Coin (ENJ)

Bittorent TRY ve diğer metaverse coin türlerinden biri olan enjin coin oldukça popülerdir. Bu platform kullanıcılarına uygulamalar ve oyunlar için ortak bir para birimi kullanma imkanı verir. Platformun en önemli özelliklerinden biri dünya genelinde en çok satan oyunlardan birine özel Engin Craft isimli uygulama geliştirmesidir.

Axie İnfinity (AXS)

Eski bir metaverse oyunu olarak bilinen Axie İnfinity NFT tabanlıdır ve oyna kazan oyunu olarak ifade edilir. Ünlü oyunlardan esinlenerek oluşturulan bu oyun 2018 yılında Sky Mavis şirketi tarafından ortaya çıkmıştır. Oyunda kullanılan AXS token en değerli metaverse coinleri arasında yer alır. Ethereum blok zinciri üzerine geliştirilmesi kullanıcılar açısından avantaj sağlar. Paranfil aracılığıyla bu token ve diğerleri ile ilgili daha geniş bilgiye ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir