Nano Coin Nedir

Yazan:

Kripto para günümüzde büyük bir yatırım alanı olarak görülüyor. Özellikle ölçeklenebilirlik şimdilerde problem olduğundan dolayı kripto paralar da pek mükemmel görünmüyor. Tam da bu noktada Nano Coin kavramı ortaya çıkıyor.

Kripto para günümüzde büyük bir yatırım alanı olarak görülüyor. Özellikle  ölçeklenebilirlik şimdilerde problem olduğundan dolayı  kripto paralar da pek  mükemmel görünmüyor. Tam da bu noktada  Nano Coin kavramı ortaya çıkıyor. Pekiyi Nano Coin nedir ve Nano coin nasıl alınır merak ediyorsanız yazımızı okumaya devam edin. İnsanlar dijital paranın cazibesine kapılmış durumda. Hiç beklemediğiniz çok yüksek paralar kazanma şansını dijital para sektöründe bulabilirsiniz. Çünkü hem daha çok kazanırsınız hem de global işlemler yapmak için esnek bir platformda çalışma imkanına sahip olabilirsiniz. Herkes kendi parasını dilediği gibi uluslararası dijital platformlarda kullanabilir. Bu yazıda Nano Coin nedir ve Nano Coin nasıl alınır gibi merak edilen sorulara cevaplar vereceğiz. Dilerseniz hemen Nano Coin dünyasına adım atalım:

 Çoğunuz Raiblocks kavramını duydunuz. İşte Nano Coin de bu yapının markalaşmış versiyonudur. Bu yöntem tam da Bitcoin yetersiz olduğunda ön plana çıkması için tasarlanmış bir yöntemdir. Nano da tıpkı IOTA gibi çevrimsiz grafik algoritmasını kullanıyor. Nano Coin block-lattice teknolojisini kullanarak ön plana çıkmayı hedefliyor. Nano Coin sistemindeki esas farklılık şudur: Her bir hesap zinciri useri, kendi zincirini değiştirebilir, böylece ağın geri kalanı farklı zamanlarda güncellenebilir. Böylece block-lattice ağına gönderilen tüm paralar hem alıcı işlemi hem de gönderici işlemi gerektiriyor. Alıcı, blok imzaladıktan sonra fonlar satılmış oluyor. Tek taraflı imzalama işleminde işlem askıya alınıyor. İşlem maliyetleri de son derece düşüktür. Çevrim dışı kullanıcıya bile para transferine izin verilen UDP paketleri sistemi var. Özetle Nano Coin bitcoin yetersiz kaldığında bir alternatif olarak kullanılıyor.

 

Nano Coin fiyatı Nedir

Bu sıralarda Nano Coin 4,21 dolar değerinde…

Nano Coin nasıl alınır

 Dünyanın en stabil borsa sistemi olan binance üzerinden Nano Coin alabilirsiniz. Binance’nin altyapısı güçlüdür ve düşük komisyonlarla çalışır. Öncelikle Binance’deki hesabınıza bitcoin göndermeniz gerekli. Gönderdiğiniz Bitcoinler 10 dakika içinde Binance hesabınıza geçer. NANO’yu düşük komisyon ücretleri ve stabil altyapısıyla kısa zamanda popüler bir borsa haline gelen Binance‘i kullanarak alabilirsiniz. Daha sonra yapacağınız işlem çok basit. Binance logosunun hemen yanında yer alan Exhance sekmesine tıklayarak, bu bağlantı üzerinden Basic sekmesine gelin ve tıklayın. Açılacak sayfada BTC/NANO çiftini bulacaksınız. tıklayın ve satın al “Buy”  bölümünden alımı gerçekleştirin. Burada Price : almak istediğiniz fiyatı yazmanız içindir. Amount ise Nano miktarını gireceğiniz bölümdür. Herkese güzel kazançlar dileriz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir