OmiseGO Coin Nedir

Yazan:

Bir dijital para birimi olarak OMG kullanan OmiseGo Tayland kaynaklı ve adından da anlaşılacağı gibi Omise adlı şirket tarafından piyasaya sürülen yeni bir dijital finasal piyasa koordinasyon ve yönetim sistemidir.

Bir dijital para birimi olarak OMG kullanan OmiseGo Tayland kaynaklı ve adından da anlaşılacağı gibi Omise adlı şirket tarafından piyasaya sürülen yeni bir dijital finasal piyasa koordinasyon ve yönetim sistemidir. Bu finansal teknoloji bir çok akranı gibi Ethereum tabanlı çalışmaktadır. 2017 yılında erişime açılan bu sistemle 10 doların yörüngesinde gezinen fiyatı ile yatırımcılarını hayal kırıklığına uğratmayan finansal teknoloji sistemi olan OmiseGo diğer akranları gibi merkezi olmayan bir kolay ödeme platformu oluşturuyor. Bu sistem de  para birimleri ile  varlık türleri arasında çalışacak “değer transfer hizmeti” sunmayı amaçlar…

OmiseGo Avantajları

Bu sistem Ethereum ağı üzerinde çalışıyor, dolayısı ile kullanıcılarına bazı kolaylıklar sunuyor. Bu kolaylıklar; varlık yönetimi ve ticareti, B2B ticareti, havale ve çeşitli ödeme yöntemlerinden oluşuyor. Bu sistem dünyada kullanılan birçok farklı para birimleri arasında sınır ötesi işlem maliyetleri olmadan para paylaşım olanağı sağlayan sistemlerden biridir milyonlarca kullanıcıya sahip olan bu sistem kullanıcının kendi banka hesap işlemlerine ihtiyaç duymadan uluslararası işlemlerini kolay bir şekilde ve maliyetsiz bir şekilde yapmasına olanak sağlıyor Omisego borsasına baktığımızda serbest dolaşımda 102.042.552 OMG  olduğunu görüyoruz. $1.032.017.552 hacme sahip olan OmiseGo $10,11 fiyattan alınabiliyor. OmiseGO’yu geliştiren çekirdek ekip, iyi bilinen blockchain geliştiricileriydi. Omise grubunun daha önce ayrıca Tendermint Hydrachain,  Cosmos ve  Golem dahil olmak üzere çok sayıda diğer blockchain sistemleri ile çalıştığını belirtmek gerekir. OmiseGo ekibi en iyi bilinen blockchain ve Ethereum mühendislerinden meydana geliyor…Temel olarak, OmiseGo parasal formlar ve kaynaklar üzerinde çapraz olarak çalışan bir e-cüzdan sistemidir. OmiseGo, yoğun cüzdan Yazılım Geliştirme Kiti ile dijital para ve farklı kaynakları denetlemek için bir platform oluşturuyor. OmiseGo blockchain yerel parası OMG olarak adlandırılıyor. Omisego Güneydoğu Asya da  yoğun bir talep görmeye devam ediyor.

 

OmiseGo’nun Ana Kullanım Alanları

 

1. Havale

2. Mobil bankacılık

3. Varlık takibi

4. Dijital hediye kartları

 

OmiseGO, taksitli işlemler, para girişleri ve parayla ilgili kuruluşlar arasında önemli bir koordinasyon sorununa çözüm olarak yola çıkmış. OmiseGO, yüksek hacimli ve asgari bir çabayla, açık bir blok zincir üzerinde merkezi olmayan ticareti güçlendirerek, parasal formlar ve kaynak çeşitliliği üzerinde çapraz olarak çalışan son derece saygın bir değişim yararı sağlar. OmiseGO Blockchain, merkezi olmayan bir exchange, likidite sağlayıcısı mekanizması olduğu gibi, takas odası mesajlaşma ağı ve varlık destekli blockchain ağ geçidinden oluşur. Proof-of-Stake konsensüsü, zincirin kendisinin faaliyetleri ile bağlanmış olan, ölçeklenebilir ve tamamen kamusal bir blockchain olarak düşünülebilir..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir