PayFix Giriş ve Avantajları Yakala

Yazan:

PayFix Kurumsal

Payfix kurumsal, bireysel müşteriler haricinde kurumsal müşterilerinin taleplerine de yanıt vermek adına yoğun mesai harcamaktır. Platform üzerinden müşterileriniz ile pos anlaşması yapmanız mümkündür. Bunun haricinde Payfix üzerinden tahsilat işlemleri yapmak adına da işlem gerçekleştirme şansınız bulunuyor.

Payfix, kurumsal muhasebe açısından yükünü hafifleten bir uygulama olarak dikkat çekiyor. Geleneksel bankacılık yöntemlerinin daha çok yerini dijital dünyaya bırakması, Payfix’in tercih edilmesinin önemli nedenleri arasında yer almaktadır. Kurumsal api, tekrarlı tahsilat, tek tıkla tahsilat, sanal pos, mobil pos ve daha bir çok hizmet için resmi internet sitesine erişim kurmanız gerekmektedir.

Kurumsallar için sanal pos veya mobil pos hizmetlerinden geç kalmadan faydalanın https://www.payfix.com.tr/sayfa/mobil-pos.html

PayFix Mobil Giriş Avantajları

Payfix mobil giriş avantajları için, sitenin mobil uygulamasını cep telefonlarınıza yada tabletlerinize indirmeniz gerekiyor. AppStore ya da GooglePlay üzerinden indirme işlemlerini çok kısa süre içinde yapmanız mümkündür. Uygulama göze hoş gelen tasarımı, kolay kullanımı ve dikkat çekici menüleri ile sizlere destek olan bir yapıya sahiptir.

Genel anlamda baktığımız zaman son zamanlarda dijital ödeme seçeneklerinin ön plana çıktığını görebiliyoruz. İnsanların zamandan tasarruf etme amacı ve dijitalleşen dünya, ödeme yöntemlerinin de gelişmesine neden oldu. Bunlar arasında yer alan Payfix, pek çok avantajı ile dikkat çekmeye devam ediyor.

PayFix Avantajları Nelerdir?

Payfix avantajları nelerdir sorusu, bu platformu kullanmak isteyen kişiler tarafından merak edilmektedir. Cep telefonları üzerinden para göndermek, fatura ödemek, para almak, kurumsal işlerinizi yapmak ve daha fazlası için uygulamayı tercih edebilirsiniz. Bu avantajların tamamen ücretsiz olması, önemli avantajlardan biri olarak dikkat çekmektedir. Aynı zamanda site sizlere 7 24 canlı destek hizmeti sunarak, aklınıza takılan sorular için anında yanıt alma şansı da sunuyor.

Payfix ile alakalı bilmeniz gereken başka bir nokta ise, başkasının hesabına para göndermenin mümkün olmadığıdır. Kişisel güvenliğiniz nedeniyle sadece kendi adınıza kayıtlı hesaplar üzerinden, kendi hesabınıza para gönderimi yapabilirsiniz. Aynı zamanda Para göndermek istediğiniz kişinin Payfix hesabı yoksa, onu kullanıcı olmak adına davet gönderebilir ve hesap oluşturmasını sağlayabilirsiniz. Dilerseniz yine bir çok mağazadan kampanyalı fiyatlar ile alışveriş yapma kolaylığını ve tasarrufunu yaşarsınız.

Daha fazla ürün ve hizmet için https://www.payfix.com.tr adresini ziyaret edin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir