Türkiye Finans’tan “Dert Çözen Finansman”

Yazan:

Hayata Katılım Bankası Türkiye Finans, müşterilerinin ihtiyaçlarına Dert Çözen Finansman ile destek oluyor. Dert Çözen Finansman, müşterilerin eğitimden sağlığa kadar günlük yaşam içerisinde oluşan zaruri ihtiyaçlarını faizsiz bankacılık prensipleri çerçevesinde kolay ve hızlı bir şekilde karşılıyor

Türkiye Finans, müşterilerinin zaruri ihtiyaçlarını karşılamak üzere Dert Çözen Finansman desteği sunuyor. Müşteriler, bu çözümü eğitimden sağlık harcamalarına, tadilat giderlerinden evlilik masraflarına kadar tüm ihtiyaçlarına finansman desteği sağlamak amacıyla kullanabiliyor. Katılım bankacılığı prensiplerinden ödün vermeden geliştirilen bu yeni ürün, ihtiyaçların vakit kaybetmeden tamamlanmasına yardımcı oluyor.

 

Dert Çözen Finansman başvurusu nasıl yapılır?

İhtiyaç finansmanı ürünü olan Dert Çözen Finansman desteğinden yararlanabilmek için en yakın Türkiye Finans şubesine giderek başvuru yapılabiliyor veya “ÇÖZÜM” yazıp bir boşluk bırakarak TC Kimlik Numarası 2310’a mesaj gönderilebiliyor.

 

“Hayata Katılım Bankası” mottosu ile müşteri odaklı hizmet anlayışını benimseyen , 300 şubesi ve 3700’ü aşkın çalışanı ile müşterilerinin tüm ihtiyaçlarına cevap veren ve onların hayatlarını kolaylaştıran yenilikçi ürünleriyle hizmet sunmaya devam ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir