VakıfBank, ‘TROY’ logolu kredi kartları artık yurt dışında da kullanılabiliyor

Yazan:

VakıfBank, Türkiye’nin Ödeme Yöntemi (TROY) ile yaptığı işbirliği kapsamında, uluslararası kredi kartı ‘TROY’u hayata geçirdi. Geçtiğimiz yıl yurt dışında kullanılmaya başlanan TROY logolu VakıfBank bankomat kartlarının ardından, artık bu özelliğe sahip VakıfBank kredi kartlarıyla da 190 ülke ve 43 milyonu aşkın noktada bankacılık işlemi gerçekleştirilebilecek.

‘Güçlü Türkiye’nin Lider Bankası’ olma vizyonuyla müşteri talep ve ihtiyaçlarına etkin çözümler sunan VakıfBank, kartlı ödeme sistemlerinde de yenilikçi çalışmalarına devam ediyor. Geçtiğimiz yıl ilk kez hayata geçirilen iş birliği kapsamında uluslararası kullanıma açılan TROY logolu bankomat kartlarının ardından şimdi de TROY logolu VakıfBank kredi kartlarıyla 190 ülkede 43 milyonu aşkın noktada bankacılık işlemi gerçekleştiriliyor. Uluslararası geçerliliğe sahip TROY logolu kredi kartını çıkaran ilk banka olan VakıfBank, dünya genelinde geçerli TROY özellikli kredi kartı sunan ilk banka oldu. VakıfBank kredi kartları, aynı zamanda müşterilerine World ayrıcalıklarını sunmaya da devam ediyor.

 

“Türkiye’nin Ödeme Yöntemini dünya genelinde geçerli hale getirdik”

VakıfBank Ödeme Sistemleri ve Dijital Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İlker Yeşil konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Türkiye’de ilk kez Bankamız tarafından hayata geçirilen TROY logolu kredi kartıyla dünyanın birçok yerinde müşterilerimize hizmet vermeye başladık. Bu iş birliği ile Türkiye’de bir ilke imza attığımız için de ayrıca mutluyuz. Aynı zamanda, milli ödeme yöntemimizin dünya genelinde geçerli olmasında ön ayak olduk. VakıfBank olarak müşterilerimize özel ayrıcalıklı hizmetler sunmaya, milli ekonomimize katma değer sağlayacak işlere imza atmaya devam edeceğiz” dedi.

 

VakıfBank hakkında

Vakıf kaynaklarını ekonomik kalkınmanın gereksinimleri doğrultusunda en verimli şekilde değerlendirmek amacıyla 1954 yılında kurulan VakıfBank, bugün 81 ilde 952 şube ve 16 binin üzerinde çalışanıyla hizmet vermektedir. VakıfBank, vakıf kültüründen aldığı güçle, kendisine emanet edilen varlık ve değerleri etkin ve verimli şekilde yöneterek çağdaş bankacılık yöntemleri ve uygulamalarıyla Türkiye’nin ekonomik kalkınmasına katkıda bulunmaktadır. Temel bankacılık ürün ve hizmetlerine ek olarak yatırım bankacılığı ve sermaye piyasası faaliyetlerinde de bulunan VakıfBank, iç ve dış ticaretin finansmanında öncü bir rol üstlenmektedir. Türkiye’nin gelişiminde ve milletin refah düzeyinin artırılmasında büyük önem taşıyan mega projelere de finansman desteği sağlamaktadır. Türkiye dışında ABD New York ve Irak Erbil şubelerine ek olarak Bahreyn’de kıyı bankacılığı şubesi olan VakıfBank’ın ayrıca VakıfBank International AG adında iştirak bankası bulunmaktadır.

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir