2018 Yılında Ethereum Neler Yapacak?

Yazan:

2017 yılı ethereum ve diğer coinler için tam bir uçuş yılı oldu. Herkes tarafından takip edilen ve satın almak için can atılan sanal paralar, kendilerini aralıksız geliştirmeye devam etseler de talebi karşılamakta zorlanıyorlar.

Özellikle Bcoin gibi öncülük eden markalar adına, her zaman için olumsuz bir düşünce hâkim. İlk olarak 1.000.000.000$ bir aktarımda yapsanız aynı aktarım ücreti ödersiniz, bir hırka satın alsanız da aynı komisyon değerlerini ödüyorsunuz. İşlem sürelerinin çok ağır olması  tüm avantajlarının yitirilmesine neden olmakta.

Tam burada kendi çizgisinde ilerlemekte olan ethereum kullanıcılara derin bir nefes aldırarak, kullanım alanını gittikçe genişletmeye devam ediyor. An itibariyle ethereum fiyatı 539 dolar civarında ve yükselmeye devam ediyor. Aynı zamanda kendi bünyesinde sunmakta olduğu hız, uygun maliyet ve güvenilirlik 2018 yılında da kendisini aşacağının sinyallerini veriyor. Ortalama bir sermaye ile oldukça kazanç elde edilebilir bir hâle gelmenizi sağlayabilir, sunulmakta olan hizmetin farkını gönül rahatlığıyla yaşayabilirsiniz.

Ethereum Kurucuları Neler Vaat Etti?

Ethereum şirket yöneticileri, tanıtım yaptıkları günden bu yana sürekli olarak daha iyisini istediklerini ve bunu başarabileceklerini dile getiriyor. Bunun için alt yapıdan, çalışanlara kadar ekstra bir gayret gerektiğinin altını çizerek, ne kadar fazla tercih edilirse, o kadar genişletilmeye devam edeceğini belirtmekteler.

Ethereum akıllı sözleşme prensibinde ilerlemesi nedeniyle her geçen gün biraz daha gösterilmekte olan ilgiyi artırmaya devam ediyor.

Yapılmakta olan konferans tam 2000 kişiyle doldu ve dışarıda kalanlar büyük hüzün içinde neler olduğunu anlamaya çalıştılar. Giriş ücreti olarak gözü kapalı ödenen 1000$ elbette hesapsız atılan bir adım değildi. Yapılmakta olan çalışmalar neticesinde milyon dolarlık gelirler elde edilebilir, yapılmakta olan tüm çalışmalar çok büyük maddi kazançlar sağlayabilir. Bunun bilincinde olan kullanıcılar %100 bir güvenceyle çalışmakta oldukları şirketin adımlarını takip ediyor. Ethereum ve diğer coinler arasında oluşan farklar oldukça fazla ve kalitenin çıtası zaman geçtikçe yükseliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir