Bitcoin Tekrar Zirveye Yükseliyor!

Yazan:

Kripto para piyasalarının göz bebeği Bitcoin için yapılmakta olan olumsuz propaganda artık yerini olumlu yorumlara bırakmayı hedefliyor. Bununla beraber kullanılmak istenen tüm sanal para türevleri içinde bir hareketlilik söz konusu olacaktır.

Aralıksız tepki çeken ve geliştirilmesinde en küçük katkı bulunmadan, kullanıcısını zor durumda bırakan Bcoin dün itibariyle 8 bin dolarlık seviyeye ulaşarak ilgilenenleri birazda olsa umutlandırmayı başardı. Tüm bu gelişmeler dijital para piyasaları adına atak anlamı taşımakta ve gidişatın olumlu olması için çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Son 24 saate bakıldığında sanal para birimleri arasında en popüler 10 coin için 7,1 oranında bir artış gözlenmekte. Piyasanın %41 değerinde yer kaplayan Bitcoin’in yarattığı bu akım sayesinde, diğer seçenekler içinde değer kazancı başlıca gözlenen değişiklikler olarak fark edilmekte.

Bitcoin ile Kazanç Sağlayan Coinler Hangileri?

Bitcoin uzun zamandır kara bulutların üzerinde gezdiği ve aynı zamanda umutların kesilmeye yakın oldukları bir zamanda çıkış yakaladı. Bu kadar kötü ve olumsuz tepkilere rağmen, pastadan en büyük payı alan yine Bcoin satın alanlar olsa da diğer coinler artış gözlemlenmeye devam ediyor.

  • NEO  %3.37 değerinde artış göstererek rakiplerini takip ediyor
  • En çok kullanılan coinler arasında olan IOTA ise%2.18’lik bir pay kaptı
  • Stellar tam %5.95 seviyesinde kazanç elde ederek hatırı sayılır bir kazanç elde etti
  • Cardano %7.21 derecesindeki yükselmesiyle listenin en çok kazanan 2. Coini oldu
  • Zirve kazanç yapan EOS için gelirler %7.40 artış gösterdi
  • Litecoin her zaman olduğu gibi isminden söz ettirerek 6.40 oranında seviye kazandı
  • Bitcoin Cash en düşük kazançlardan olan %1.46 miktarıyla yetindi
  • En popüler altcoinlerin ilk sırasında gelen Ripple %2.37 alarak listede yerini aldı

Kullanılması halinde her zaman için kazanç sağlayan coinler, artış yakalayan rakipleriyle daha fazla kazanç elde etmeye başladılar. Bitcoin eski günleri yakalamak için çok yol gitmesi gereken bir coin olsa da toparlanmaya başladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir