AirDrop Standartları Alt Üst Ediyor!

Yazan:

Son yıllarda çok fazla ismini duyduğumuz sanal para piyasaları kendilerinden daha fazla bir şekilde, gösterilmekte olan bütün bağlantıları geleceğe taşımak için çalışmalarına hız katıyor.AirDrop gibi bu konuda devrim niteliğinde bir çalışma da asla geri planda bırakılmayacaktır.

Üstelik bilinmesi gerekenlerin başında geri de kalan tüm yapı ve sistemlerin genişletilmesi planlanıyor. Örnek olarak Bitcoin Cash ilk olarak karşımıza çıktığında Bitcoin kullanıcılarına eşit miktarda dağıtılıp, daha sonra farklı bir birim olarak kabul gördü. Durum böyle ilerlerken şu an da 2.600 TRY üzerinde bir değere sahip Bcoin Cash oldukça etkili bir konumda.

Fark edilmek ve gelişimini ortaya koymak isteyen coinlerin ortak kararı olması, çok kaliteli bir denge üzerinde seyrederek gerçekleştirmesi ve istenilen başarıyı vaat etmesiyle AirDrop tercih etmenin faydaları oldukça fazladır. Belirlenen hedeflerin gerçekleşmesinin kanıtı kullanıcıdan geçmek zorundadır. Aksi taktirde ne derece etkili olduğunda konusunda hep bir soru işareti kalacak ve istenilen güven ortamı sağlanmayacaktır. Bunun içinde olabildiğince insana ulaşmanın yolu ücretsiz olarak tanıtmaktır. Promosyon değerindeki bu adım, çok fazla yönlü bir gelişim aracı olarak biliniyor. Dört bir taraftan desteklenerek, insanlara sunulmasındaki asıl neden de tam olarak budur.

AirDrop’da Nelere Dikkat Edilmeli?

AirDrop’da dikkat edilmesi gerekenler denildiğinde, genel anlamda çok fazla detay yoktur. Sadece bazı firmaların gerekli gördükleri adımları yerine getirme zorunluluğu gibi bir durum var. Sosyal medya hesaplarınızdaki aktifliğiniz veya bu mecralarda yapılması istene reklamlar gibi. Çok sık rast gelinmese de bazı şirket sahipleri bu konuları aşırı dikkate alıyor.

Üstelik temle olarak bilinmesi gereken, işleri daha kolay bir hale getirmek. İnsanlar reklamlardan fark edip, ne olduğunu araştırıp, coin satın alma işlemlerini gerçekleştirip sonuca varmaları bir hayli şans, zaman ve para gerektiriyor. Bunu ortadan kaldırmanın en mantıklı yolu tabi ki böyle bir seçenek olacaktır. Sanal para piyasaları yenilenmeye doymazken, AirDrop kendini fark ettirmekten çekinmeyecektir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir