Altcoinleri Denemenin Yeni Yolu AirDrop!

Yazan:

AirDrop için en ortak tamamen kazandırmaya yönelik bir adım olmasıdır. İstenilen hedef kullanıcı edinip, sunulmakta olan hizmetin karşılığı almak olarak tasarlanmaktadır. Zaten binlerce elektronik para şirketi, daha fazla kitleye hitap etmek için ellerinden geleni fazlasıyla yapmaktalar.

Durum böyle olunca gelişim sağlama ihtimali olan tüm yollar denenecektir. Kesin olarak bilinen en yeni coinlere piyasada kendilerini tanıtmak adına en mantıklı yol olması. Ne kadar değerler uygun fiyat gibi gözükse de yüzlerce coin olarak bakıldığın ciddi bir sermayeyle hareket edilmesi gerekmektedir.

Aşırı talep ve popülasyon sürekli yeni insan ve görüşlerin bir araya gelmesine vesile olur. Burada dikkat edilmesi gereken en önemli konu çok hızlı bir şekilde bu işlemin gerçekleşmesi. Tüm yapının bu tarzda ilerlemesinin nedenleri vardır. Eğer sadece belli bir kesime ücretsiz dağıtmış olsaydı, istenilen mantıktan uzak bir yol tutulmuş olur. Tanıtımın yerine, müşteriyle bire bir irtibatta kalmak. Özellikle para tabanlı tercihlerde, seçimler daha da zorlaşır. Ancak hiçbir para ödemeden kazanç ve deneme imkânı sağlanması kullanılması adına tüm engelleri kaldıracaktır.  Bu evreden sonra belirli miktarda erişim sağlanmasıyla insanların gelecekte tercih edip etmeyeceğinin belirlemektedir. Gelişen bu durumlar karşısında daha çok yeni coinler kendilerini hemen öne çıkarabilirler. Çok ufak maliyetlere, çok büyük kazanım sayılacaktır.

AirDrop Sadece 1 Kereye mi Yapılır?

Her firma belirli aralıklarla kendi isimlerini çevirmek isteyeceklerdir. Kullanmayı seçtiğin her marka bu konuda sizlere yön gösterecektir. Bazı firmalar daha uzun aralıklarla hareket etse de bazıları gelecek için gösterilmekte olan hedeflerine daha fazla önem vermekte. Bilinenin aksine süratli bir şekilde bu sorun aşılıp, kullanıcı tabanlı adımların meyveleri toplanmaya başlanır.

Bitcoin sayesinde yaşanan güven kaybı insanlar hemen bir tane coin beğenip ona tutuldular. Sadece 4-5 şirketin kendisini kanıtlamasına neden oldu. Ancak çok fazla büyük bir havuz ve pay sahibi insanlar mevcut. AirDrop kendini geliştirdikçe elektronik para şirketi sahipleri başta olmak üzere herkes kazanacaktır, aynı zamanda kullanılması sayesin yeni fikirlere yol açacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir