Bitcoin 2018’de artacak mı?

Yazan:

2018 yılının ilk aylarında ciddi bir düşüş yaşayarak yatırımcıların arasında panik yaşanmasına neden olan Bitcoin, yakın zaman içerisinde yatırımcılarına kazandıracak mı?

Özellikle yaşadığı sert düşüşlerde birçok etkeni bir arada barındıran Bitcoin’in bu kadar sert düşmesinde ana neden olarak İngiltere bankalarının Bitcoin alımlarında kredi kartı kullanımını yasaklamasını gösterilmektedir. Bu yüzden de Bitcoin’e yatırım yapmak isteyenlerin merak ettiği Bitcoin artacak mı? Sorusunun cevabını açıklamak istiyoruz. 

Bitcoin artar mı?

Bitcoin artar mı? Gibi bir sorunun cevabını internet ortamında kulaktan dolma bilgilerden çok fazla bulabilirsiniz. Ancak Bitcoin’i bir yatırım aracı olarak kullanacak olan kişilerin kulaktan dolma bilgiler yerine bu işi gerçekten bilen kişilerden yardım alması daha mantıklı sonuçlar doğuracaktır. Ancak sanal para piyasalarının borsa piyasalarının aksine daha kırılgan yapıda olması, anlık değişmesi bu konuda pekte fazla uzman kişilerin olmadığını ortaya çıkartmaktadır. Bu yüzden de Bitcoin’in artıp artmayacağı konusunda kendi bilgi ve birikimlerinizi kullanarak daha sağlıklı veriler elde edebilirsiniz.

Bitcoin 2019’da ne kadar olur?

2008 yılında hayatımıza giren ve 2008 yılından beri değeri devamlı katlanarak artan bu sanal para birimi Bitcoin için bazı yatırımcıların uzak durulmasını açıkladığını, bazı yatırımcıların da 2019 beklentisinin 40 Bin Dolar civarında olduğunu belirtmek istiyoruz. ancak şöyle bir gerçek var ki Bitcoin grafikleri baz alınarak inceleme yaptığımız zaman, Bitcoin’in yılın ilk yıllarında çok sert düşüşlerden sonra ciddi şekilde fiyatında artış meydana gelmektedir. Ancak bunu herhangi bir yatırım tavsiyesi olarak sizlere belirtmek yerine sadece grafik bilgilerini yorumlayarak bilgi amaçlı söylemek istiyoruz.

Sonuçta yaşayacağınız ciddi kayıplar sizlerin zor durumda kalmasına neden olabilir. Bu yüzden de Bitcoin hakkında daha mantıklı yatırımlar yapmak için geriye dönük olarak Bitcoin’in grafiklerini ve Bitcoin hakkında yapılan güncel haberleri takip ederek bilgi sahibi olabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir