Bitcoin Cash Nereden Nasıl Alınır?

Yazan:

Kripto para birimlerinden olan ve en değerli 4. Para birimi olma özelliğini koruyan Bitcoin Cash almak isteyen yatırımcıların merak ettiği sorunun cevabını sizlere buradan açıklamak istiyoruz.

08 Nisan 2018 tarihinde ele aldığımız bu yazımızda değeri 644 Dolar olan Bitcoin Cash aynı gün içerisinde değerini % 1.83 oranında artırmıştır.

Bitcoin Cash nereden alınır?

Bu sanal para birimini yatırım yapmak isteyen kullanıcıların bu para birimini almak için tercih edecekleri birçok borsa bulunmaktadır. Özellikle yabancı borsalar üzerinde yer alan Bitcoin Cash’i almak için 20’den fazla borsa üzerinden alma şansınız bulunuyor.

08 Nisan 2018 saat 16:30 değerlerini yazarak açıklıyoruz.

Bitfinex üzerinden almak istediğiniz zaman Bitcoin Cash’in değeri an itibariyle 645 Dolar olarak karşımıza çıkmaktadır. Aynı gün içerisinde Bitfinex üzerinde Bitcoin Cash’in değeri % 2.10 oranında artış göstermektedir.

Binance üzerinden de alma fırsatınızın bulunduğu Bitcoin Cash satın almak isteyen kullanıcıların Binance üzerinde ödeyecekleri rakamın ise 644 Dolar olduğunu belirtmek istiyoruz. Bazı borsalar üzerinde bulunan bu ufak farkların zaten al sat işlemleri sırasında sizlerden komisyon olarak kesileceğini belirtmek istiyoruz.

Huobi borsasında ise Bitcoin Cash’in değeri anlık olarakn644 Dolar seviyelerinde yatırımcıların karşısına çıkmaktadır.

BitStamp üzerinden Bitcoin Cash almak isteyenlerin ise ödeyecekleri rakamın 645 Dolar olduğunu siz değerli okurlarımıza belirtmek istiyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir