Bitcoin Gold Nedir?

Yazan:

Bitcoin gold nedir, bitcoin goldlar btc ve btc cashlerin üst sürümü diyebiliriz.Henüz üretime geçmeyen bitcoin goldların diğer bitcoinler den farklı olarak veri sınırlandırması ve hızı farklı olacağı bilinmektedir.

2017 yılında büyük vurgun yapan bitcoinlerin sürekli olarak yükseliş göstermesi, kullanıcı sayısının çoğalması demektir. Kullanıcı sayısının çoğalmasıyla birlikte sistemde karışıklıklar meydana gelmektedir. Karışıklıkların meydana gelmesi ise işlem hızının otomatik olarak düşmesidir. Yani herhangi bir bitcoin işlem hızı 12 saniye iken bir anda bu hız saniyesi yükseliş göstererek insanlar, alış satış bozdurma ya da değişimlerinde daha yavaş hareket ettiği için sürekli olarak kullanıcı sayısı artan bitcoinlere yeni yazılımlar getirilmeye çalışmaktadır. Bitcoin gold ise bitcoinin en üst sürümü olacaktır. Fiyat farklı ve işletim hızında değişiklik beklenen coin goldlar henüz üretime geçmemiştir. Üretime geçmesi ise 2018 yılı itibariyle olacağı ön görülmektedir.

Bitcoin Goldun, Bitcoin ve Bitcoin Cashten Farkı Nedir?

Bitcoin goldun, bitcoin cash ve bitcoinler den farklı oldukça fazla olacaktır.  Sistem Blockhain üzerine olsa da veri işlem hızı ve işlem sınırlandırılması tamamen kalkacaktır. Yani bitcoin de 3 olan işlem sınırı, cashler ile yükseltilmişti goldlar da ise sınırsızlık beklentisine girilmiştir. Bitcoin Goldun, Bitcoin ve Bitcoin Cashten Farkı Nedir, Diğer coinlere göre fiyatı yüksek olacak ve daha büyük yatırımcılar tarafından ilgi görmesi beklenmektedir. Coinlerin ömrünün, alt coinler tarafından sıkıştırılmasının önüne geçmek için sürekli olarak geliştirilen bitcoinlerin ömrü uzatılma peşindedir. Aynı zamanda dijital paraların piyasası şuan ASIC ( uygulamaya özel tümleşik devre ) ismi verilen mining için üretilmiş çok maliyetli olan bir cihazla geliştirilmektedir.

Bitcoin Gold’u Gelecekte Ne Bekliyor?

Bitcoin gold nedir, bitcoin goldlar bitcoinlerin en üst sürümü olan ve henüz üretime geçilmeyen dijital para borsasını sarsacak bir coin çeşididir. Bitcoin goldu gelecekte ne bekliyor, bitcoinlerin hızla yükseliş göstermesi, dünyada ve ülkemizde de en popüler yatırım araçları haline gelmesiyle beraber gelecekte çok büyük yatırımlara imza atacak ve büyük yatırımcılar bitcoin gold sayesinde büyük vurgunlar yapacaklardır. Bitcoin goldun herkes tarafından satın alınamayacak kadar yüksek fiyatlarda olacağı bilinse de yatırım yapıldıktan kısa süreler sonunda çok büyük karlar elde edilmesi ön görülmektedir. Uzmanlar yeni geliştirilen bitcoin goldların donanımları hakkında net bilgiler vermese de yatırımcı ve bitcoin meraklıların çıtası oldukça yüksektir. Beklentilerin büyük olmasının sebebi ise bitcoinler den sonra üretilen bitcoin cashlerin teknik özelliklerinden kaynaklıdır. Bitcoin goldların piyasaya sürümünden hemen sonra, dijital para borsalarında ki tüm Coinlerin seyirleri değişecektir. Üzerinde uzun zamandır çalışmalar yapılan bitcoin goldun piyasaya sürülmesi merakla beklenmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir