Enpara Bankası Kredi Kartı Başvurusu Nasıl Yapılır ?

Yazan:

Enpara kredi kartı başvuru koşulları , Enpara.com adresine girilerek, internet üzerinden ya da Enpara Bankası’nın müşteri hizmetleri aranarak öğrenilebilir, anında kredi kartı başvurusu yapılabilir.

Başvuru yapıldıktan sonra değerlendirme sonucu olumlu olduğu takdirde, kredi kartı, sahibine hızlı ve güvenilir biçimde teslim edilmektedir. Kredi kartı, adrese teslim yapılabildiği gibi Enpara şubelerinden de teslim alınabilmektedir.

Enpara Bankası Enpara Kredi Kartı Şifre Alma

Enpara kredi kartı şifresi alma son derece basit bir işlemdir. Olumlu değerlendirme sonucu gelen kredi kartında, kişiye özel geçici şifre verilmektedir. Bu geçici şifre, Enpara kredi kartı şifresi değiştirme özelliğiyle değiştirilebilir ve şifre kişisel hale getirilebilir. Bunun için Enpara internet sitesi üzerinden şifre değişikliği yapılabilir ya da müşteri hizmetleri aranarak şifre değişitirme talebinde bulunabilinir.

Enpara Bankası Enpara Kredi Kartı Limit Arttırma

Enpara kredi kartı limitini arttırmak için en önemli koşul, aylık kredi kartı kullanım miktarının asgari miktarını ödemektir. Asgari ve üstü ödemelerin düzenli bir şekilde yapılması, kredi kartı limitinin arttırılması istendiğinde, herhangi bir olumsuz sonuçla karşılanmamasını sağlar. Yapılan ödemelerin düzenine ve kredi kartı limiti göre, kişinin taleplerini de karşılayacak limit belirlenir ve kullanıma açılır.

Enpara Bankası Enpara Kredi Kartı Borç Sorgulama

Enpara kredi kartı borcunu öğrenmek için Enpara’nın internet sitesi üzerinden kişisel profile girilip gereken kontroller yapılabilir. Kredi kartı borcunu öğrenmek için kullanılabilecek diğer yöntemler ise; Enpara müşteri hizmetlerini aramak ya da her ay kişiye mail ya da posta yoluyla gönderilen ekstrelerden borç takibi yapmaktır. İstenildiği takdirde cep telefonlarına da mesaj olarak kredi kartı borcu gönderilmektedir.

Enpara Bankası Enpara Kredi Kartı Borç Taksitlendirme

Enpara kredi kartı borcunu taksitlendirmek için Enpara müşteri hizmetleri aranmalı, borç durumuna göre talep edilen taksit vadeleri bankaya bildirilmelidir. Bankanın yapacağı değerlendirmeden sonra, belirlenen tarihte taksit ödeme işlemi başlar. Bu yöntem haricinde, internet üzerinden de kredi kartındaki borç için taksitlendirme seçeneği işaretlenip, kişiye özel takstilendirme seçeneklerinden yararlanılabilir.

Enpara Bankası Enpara Kredi Kartı Nakit Para Çekimi

Enpara kredi kartı nakit para çekimi için de müşterilerine pek çok kolaylık sunmaktadır. Kredi kartı limiti içinden, tüm yurt içi ve yurt dışı Atm’lerden nakit avans çekilebilmektedir. Ayrıca, Enpara internet ya da cep şubelerinden Enpara Vadesiz TL hesaplarına, kredi kartı içinden nakit avans aktarımı yapılabilmektedir. Unutulmamalıdır ki nakit avans işlemleri ücretlidir ve de çekilen nakit avans miktarına, kullanıldığı süre zarfında faiz uygulanır.

Enpara Bankası Enpara Kredi Kartı Aidatı

Enpara kredi kartı aidatı ödemesi yapılmamaktadır. Yani müşteriler kart aidatı ödemeden kredi kartı sahibi olabilirler. Dolaysıyla Enpara kredi kartı aidatını geri almak için de herhangi bir işlem yapılmasına gerek yoktur. Üstelik Enpara kredi kartı aidat almamakla beraber, kredi kartının düzenli olarak kullanımı durumunda yıllık 100 TL olacak şekilde, 2 yıl boyunca kart aidatı ödemesini müşterilerine yapar.

Enpara Bankası Enpara Kredi Kartı İnternet Alışverişine Açma

Enpara kredi kartını internet alışverişi için açtırmak son derece basit bir işlemdir. Enpara’nın internet ya da cep şubeleri aracılığıyla kart kullanımı internet alışverişine açtırılabilir ya da kapatılabilir. Ayrıca sadece internet alışverişinde kullanılacak bir limit Enpara kredi kartında belirlenebilmekte, belirlenen limitin üstüne internet alışverişinde çıkılmamaktadır.

Enpara Bankası Kredi Kartı Kapatma

Enpara kredi kartını kapatmak için yine Enpara internet ya da cep şubelerine kredi kartı kapatma talebinde bulunulmalıdır. Talebin onaylanmasından sonra, kart kullanıma kapatılır. Şayet kredi kartı borcu varsa borcun kapatılması gerekir. Borçlar taksit halindeyse taksit bitimini kadar Enpara’ya ödeme yapılmalıdır.

Enpara Bankası Enpara Kredi Kartı Avantajları

Enpara kredi kartı kampanyaları müşterilere özel olarak düzenlenmekle birlikte; aidatsız kredi kartı imkanı, 2 yıllık kredi kartı aidatı ödeme, her ay 1000 TL’ye kadar olan alışverişlerde 3 ay taksitsiz ödeme ve sonradan taksitlendirebilme seçenekleri ve daha fazlasına yer vermektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir